Byta bild

Skeppet Skeppargatan 73

Skeppargatan 73

På grund av stambyte och renovering kommer förskolan Skeppet att bedriva sin verksamhet på Sandhamnsgatan 47 under perioden 6/8 2018–11/1 2019.

Östermalm

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen

Tillsammans skapar vi en välkomnande pedagogisk atmosfär, en lärande organisation och en reflekterande kultur med fokus på barnens hållbar och livslånga lärande.Vi arbetar med Grön Flagg som utgångspunkt i lärandet för hållbar utveckling.

Förskolan bedriver en utforskande och kreativ verksamhet med fokus på lek och lärande med ett välkomnande förhållningssätt. Vi arbetar med barnens närmiljö som ett gemensamt tema utifrån vårt arbete med Grön Flagg.

Skeppet ligger på nedre Gärdet med en stor fin gård och närhet till Tessinparken och Lill-Jansskogen.

Sandhamn har ett mottagningskök. Maten som serveras är lagad från grunden med hög andel ekologiska råvaror av vår kock som arbetar på förskolan Tegeludden. Mellanmålet lagar vi själva

Undersökandet är lustfyllt och utgår från barnens tankar, idéer och engagemang. Barnens utveckling och lärande synliggörs och följs upp genom pedagogisk dokumentation.