Grafisk illustration på förskola

Breiten

Breitenfeldtsgatan 1

Tillsammans skapar vi en välkomnande pedagogisk atmosfär, en lärande organisation och en reflekterande kultur med fokus på barnens hållbara och livslånga lärande. Vi arbetar med Grön Flagg som utgångspunkt i lärandet för hållbar utveckling.

Östermalm

• Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss

Förskolan bedriver en utforskande och kreativ verksamhet med fokus på lek och lärande med ett välkomnande förhållningssätt. Vi arbetar med barnens närmiljö som ett gemensamt tema utifrån vårt arbete med Grön Flagg.

Förskolan Breiten är en av åtta förskolor som tillhör Gärdets förskolor. Förskolan ligger i ett bostadshus och har två åldersindelade avdelningar för barn 1–5 år.

Vi har egen kock som lagar mat från grunden med en hög andel ekologiska livsmedel utifrån enhetens kostpolicy.

Undersökandet är lustfyllt och utgår från barnens tankar, idéer och engagemang. Barnens utveckling och lärande synliggörs och följs upp genom pedagogisk dokumentation.