Grafisk illustration av förskola

Mässen

Strindbergsgatan 31

Tillsammans skapar vi en välkomnande pedagogisk atmosfär, en lärande organisation och en reflekterande kultur med fokus på barnens hållbara och livslånga lärande. Vi arbetar med Grön Flagg som utgångspunkt i lärandet för hållbar utveckling.

Östermalm

Förskolan bedriver en utforskande och kreativ verksamhet med fokus på lek och lärande med ett välkomnande förhållningssätt. Vi arbetar med barnens närmiljö som ett gemensamt tema utifrån vårt arbete med Grön Flagg.

Mässen ligger på nedre Gärdet med en egen lekvänlig gård och närhet till grönområden. Förskolan har två avdelningar, dessa är uppdelade med mindre barnen och större barn.

Vi har en egen kock som lagar mat från grunden med en hög andel ekologiska livsmedel utifrån enhetens kostpolicy.

Undersökandet är lustfyllt och utgår från barnens tankar, idéer och engagemang. Barnens utveckling och lärande synliggörs och följs upp genom pedagogisk dokumentation.