Byggnaden sett från fältet Gärdet

79&Park

Sandhamnsgatan 75 B (77)

Välkomna till oss på förskolan 79&Park. Förskolan öppnade den 13 augusti 2018 i nybyggda lokaler på Sandhamnsgatan 75B.

Östermalm
5,5

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Tillsammans skapar vi en välkomnande pedagogisk atmosfär, en lärande organisation och en reflekterande kultur med fokus på barnens hållbara och livslånga lärande.

Förskolan 79&Park ingår i Engelbrekt-Gärdets förskoleenhet, tillsammans med Biggarrågården, Breiten, Gärdesbacken, Lärkstaden, Mässen, Rio, Ruddammen, Sandhamn, Skeppet och Villagatan.

Vi ser förskolan miljöer och material som aktiva igångsättare med kraft att påverka och få saker att hända.

Förskolan består av 4 avdelningar i 2 våningar.

Barnen äter i matsal där största delen råvaror är ekologiska. Vår kock lagar maten från grunden. Kocken och pedagogerna jobbar efter vår kostpolicy.

Östermalms kommunala förskolors pedagogiska ställningstaganden bygger på en kunskapsyn där kunskap ses som något som konstrueras tillsammans med andra i samspel med miljö och material. Vi tänker att kunskap utvecklas och uppstår i möten med andra. Tillsammans skapar vi en välkommande pedagogisk atmosfär, en lärande organisation och en reflekterande kultur med fokus på barnens hållbara och livslånga lärande.

Vill du komma visning är du välkommen att kontakta platsansvarig Susanne Lind, susanne.lind@stockholm.se.