Barn som leker i sandlådan.

Särskilda restriktioner med anledning av pandemin.

Stora Blecktornsparkens öppna förskola

Katarina Bangata 78

Välkommen till öppna förskolan i Stora Blecktornsparken i naturskön miljö vid Norra Hammarbyhamnen. Vuxna med barn som är 0–5 år är välkomna tillsammans. Ingen föranmälan krävs. Öppna förskolan är en mötesplats för hela familjen med barnen i fokus.

Öppen förskola
Södermalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Aktiviteter

Verksamheten är öppen med vissa begränsningar. Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd för att minska risk för smittspridning. Max åtta personer i lokalen, inklusive barn.

• Stanna hemma om du har minsta sjukdomssymtom.
  • Både vuxna och barn tvättar händerna innan ni kommer in i lokalen.
  • Vuxna håller minst 1,5 meters avstånd till varandra under hela besöket.
  • Just nu tar vi endast emot barn som inte har någon ordinarie pedagogisk omsorg.

Sångstund utomhus

Måndag–torsdag klockan 10.30 och 13.30
Fredag klockan 10.30

Babygrupp

Onsdagar klockan 12.30-14.30 för barn som är 0-8 månader.

Färgupplevelse

Låt barnens kreativitet flöda på stora pappersark över hela golvet. Vi använder hemkokt, giftfri, ätbar färg. För anmälan kontakta Karin.
Under höstterminen sker färgupplevelsen följande torsdagar: Nya datum kommer senare.

Inomhus erbjuder vi en lockande miljö med material som uppmuntrar till lek, lärande och samvaro. Här erbjuder vi lek, lärande, skapande verksamhet, sångstund och social samvaro under pedagogisk ledning.

Utomhus finns Stora Blecktornsparken med sin härliga natur och alla våra djur.

Vi har en stor lekplats med gungor, sandlådor, rutschkanor, klätterredskap, linbana och mycket annat.

Måltider

Det finns ett minikafé där vi säljer bland annat kaffe, te, frukt, bakverk och barnmat.

Det finns möjlighet att värma mat och låna barnstolar.