Solsidan

Spånga stationsväg 57

Välkommen till öppna förskolan Solsidan. Här deltar du i verksamheten tillsammans med ditt barn. Du kan knyta kontakter med andra föräldrar och barn, leka, delta i sångstund med mera.

Öppen förskola
Spånga-Tensta

• Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga

Beroende på väder och önskemål så får vi improvisera dagarna.

Måndag-fredag 10.00 – 12.00 lek på gården med sångstund/barnvagnspromenad. Måndag-fredag 13.00 – 14.00 lek på gården med sångstund

Ring gärna till Solsidan för mer information.

Solsidan ligger lättillgängligt i Spånga centrum vid pendeltåg och busstation. Lokalen ligger i bottenplan i ett hyreshus med egen anpassad uteplats. Inomhus väntar en inspirerande miljö där ditt barn får samspela med andra barn och vuxna. Det finns möjlighet att förvara barnvagnen i vårt vagnsförråd ute i lekparken.

I köket kan du värma och äta medhavd lunch och det finns fika att köpa.