Solsidan

Spånga stationsväg 57

Här deltar du i verksamheten tillsammans med ditt barn. Du kan knyta kontakter med andra föräldrar och barn, leka, delta i sångstund, med mera. Vi har café med hembakat.

Öppen förskola
Spånga-Tensta

• Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga

Aktiviteter

Vi sjunger tillsammans varje dag klockan 10.30. Vi har pyssel där man kan göra bland annat hand och fotavtryck i gips och textiltryck.
Det finns möjlighet att förvara barnvagnen i vårt vagnsförråd ute i lekparken. En gång per termin har vi olycksfallskurs för föräldrar.

Solsidan ligger lättillgängligt i Spånga centrum vid pendeltåg och busstation. Den ligger i bottenplan i ett hyreshus med egen anpassad uteplats. Inomhus väntar en inspirerande miljö där ditt barn får samspela med andra barn och vuxna.

I köket kan ni värma och äta medhavd lunch.
Vi har café med hembakat

För allas trevnad på öppna förskolan - alla dagar
Är du eller ditt barn snorigt och hostigt vänligen stanna hemma och krya på er!