Semlans öppna förskola, Sköndalsvägen 41

Semlans öppna förskola

Sköndalsvägen 41

Välkommen till öppna förskolan Semlan i Sköndal, en mötesplats för föräldrar och andra vuxna tillsammans med barn 0- 5 år. Här kan ni träffas i en trygg och pedagogisk miljö, delta i aktiviteter och skapa nya kontakter.

Öppen förskola
Farsta

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Aktiviteter

Som nybliven förälder eller hemmavarande med småbarn är ni varmt välkomna. På Semlan erbjuder vi dagligen samtal och sångsamling. Vi har bland annat aktiviteter som föräldrautbildning, föräldraluncher och utflykter. Verksamheten skapas av dig som besökare tillsammans med oss vi välkomnar varmt idéer, tankar och förslag

Vår lokal är speciellt anpassad för barn och vi har ett rikt utbud av leksaker och material. Öppna förskolan delar lokal med en parkleksverksamhet, utomhus har parkleken en miljö med fasta lekredskap.

Måltider

På öppna förskolan finns en cafédel där du kan värma medhavd mat samt köpa fika till självkostnadspris.

Vi är en öppen och kostnadsfri verksamhet.

Vi samarbetar med bvc och de besöker oss 1 gång i månaden.

Vi samarbetar också med Röda korset som erbjuder hjärt och lugn räddningskurser för föräldrar.