Utomhusbild vintertid på övertäckt uteplats på gård, anpassad för små barn och deras föräldrar. Området är inhägnat av trästaket.

Öppna förskolan Tessinparken

Askrikegatan 5

Öppna förskolan i Tessinparken är en mötesplats för föräldrar/vuxna med barn 0–5 år som inte är inskrivna i förskola. Välkommen till en gemenskap med andra små och stora i en barnvänlig miljö. Verksamheten är kostnadsfri.

Öppen förskola
Östermalm

Uppgift saknas

Aktiviteter

På öppna förskolan är den som har barn i åldern 0-5 år välkommen att träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter, sjunga och leka med ditt barn. Sångstunder onsdag och torsdag klockan 10.00 och 14.00. Du kan få gratis stöd och ställa alla dina frågor som handlar om att vara förälder.

Vi begränsar av utrymmesskäl antalet deltagare till 8 vuxna plus medföljande barn.

Verksamheten är förlagd i en parklek med utemiljö anpassad för barn i alla åldrar där det även finns tillgång till lekmaterial.

Det finns mikrovågsugn att värma sin mat i samt kaffe och te till självkostnadspris.

Tänk på att

• Inte använda parfym eller dofter som kan vara allergiframkallande.
  • Ditt barn ska var friskt när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.
  • Om en helgdag infaller på en fredag är öppna förskolan stängd.

Personalmöten

En gång i månaden har vi personalmöte tillsammans med övriga öppna förskolor och parklekar på Östermalm. Då öppnar vi först 13.00. Toaletterna är dock tillgängliga från klockan 09.00.

• 24 augusti
  • 21 september