Öppna förskolan Tessinparken

Askrikegatan 5

Öppna förskolan i Tessinparken är en mötesplats för föräldrar/vuxna med barn 0-5 år som inte är inskrivna i förskola. Välkommen till en gemenskap med andra små och stora i en barnvänlig miljö. Verksamheten är kostnadsfri.

Öppen förskola
Östermalm

Uppgift saknas

Aktiviteter

På öppna förskolan är den som har barn i åldern 0-5 år välkommen att träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter, sjunga och leka med ditt barn. Du kan få gratis stöd och ställa alla dina frågor som handlar om att vara förälder.

Endast verksamhet inomhus.

Verksamheten är förlagd i en parklek med utemiljö anpassad för barn i alla åldrar där det även finns tillgång till lekmaterial.

Det finns mikrovågsugn att värma sin mat i samt kaffe och te till självkostnadspris.

Öppettider:
Fredagar klockan 9-12 för barn 0-5 år.
Sångstund klockan 10.00.

Om en helgdag infaller på en fredag är öppna förskolan stängd samt följande fredagar under våren 2020: 27/3, 24/4 och 15/5.

Tänk på att:

• Inte använda parfym eller dofter som kan vara allergiframkallande.
  • Ditt barn ska var friskt när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.