Utomhusbild vintertid på övertäckt uteplats på gård, anpassad för små barn och deras föräldrar. Området är inhägnat av trästaket.

Restriktion på grund av coronaviruset: Antal deltagare begränsas till 8 vuxna plus medföljande barn.

Öppna förskolan Tessinparken

Askrikegatan 5

Öppna förskolan i Tessinparken är en mötesplats för föräldrar/vuxna med barn 0–5 år som inte är inskrivna i förskola. Välkommen till en gemenskap med andra små och stora i en barnvänlig miljö. Verksamheten är kostnadsfri.

Öppen förskola
Östermalm

Uppgift saknas

Aktiviteter

På öppna förskolan är den som har barn i åldern 0-5 år välkommen att träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter, sjunga och leka med ditt barn. Sångstunder onsdag och torsdag klockan 10.30 och 14.00 samt fredag klockan 10.30. Du kan få gratis stöd och ställa alla dina frågor som handlar om att vara förälder.

På grund av risken för smittspridning av coronavirus, bedrivs öppna förskolans verksamhet endast utomhus. Vi begränsar också antalet deltagare till 8 vuxna plus medföljande barn.

Verksamheten är förlagd i en parklek med utemiljö anpassad för barn i alla åldrar där det även finns tillgång till lekmaterial.

Det finns mikrovågsugn att värma sin mat i samt kaffe och te till självkostnadspris.

Tänk på att:

• Inte använda parfym eller dofter som kan vara allergiframkallande.
  • Ditt barn ska var friskt när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.
  • Om en helgdag infaller på en fredag är öppna förskolan stängd.