Ingången

Öppna förskolan Stureby

Tussmötevägen 171

På grund av nya striktare riktlinjer behöver vi göra ändringar i våra verksamheter för att kunna hålla dem öppna perioden 24/11-22/12. Se öppettider och begränsat antal nedan. Sångstund endast inne. Inga planerade sångstunder ute. Välkomna!

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

• Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss

OBS! Tvillinggrupperna är inställda terminen ut.

Som vuxen kan du knyta nya kontakter, utbyta erfarenheter, få tips, råd och stöd. Verksamheten styrs av besökarnas behov och önskemål. Öppna förskolan är en öppen och frivillig verksamhet som är kostnadsfri.

En pedagog är utbildad gruppledare för föräldrastödsprogrammet Alla Barn i Centrum (ABC) och Komet.

Vi håller till i ljusa, fräscha lokaler som ligger i Stureby sjukhem. Här kan barnen leka i en välkomnande och pedagogiska miljö. Utanför våra lokaler finns fina grönområden där vi ibland leker och grillar.

Enskede-Årsta-Vantörs Öppna förskolor är främst till för föräldralediga och deras barn som bor i stadsdelen och för de barn som inte är inskrivna i förskolan.

Varje pass är max 3 vuxna + 3 barn välkomna.

Vissa dagar har vi stängt för möten och planering. Reservation för ändringar.

Vi finns på Facebook ”Öppna förskolorna EÅV”. Där lägger vi ut aktuell information.

Välkomna!

Linnéa och Therese