Ingången

Öppna förskolan Stureby

Tussmötevägen 171

Välkommen till vår verksamhet för barn och familjer!

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

• Entré och entréhall för rullstolsburen
  • Tillgänglig hiss

Aktiviteter

Här finns möjlighet för föräldrar att träffa andra föräldrar och få stöd i sitt föräldraskap. Vi erbjuder olika pedagogiska aktiviteter, såsom sångsamling, högläsning, målning och skapande, Polyglutt och mycket mer.

På måndagar har vi riktad verksamhet, och välkomnar till tvillingträff och finsk verksamhet.

Vår inomhusmiljö är välkomnande, varm och stimulerar till lek, utveckling och lärande. För oss är det viktigt att den pedagogiska miljön är lättillgänglig, tydlig och skapar möten.

Även utomhusmiljön är viktig och ska vara tilltalande. I skogen tar vi ofta med oss böcker och annat, skapar bokstigar, sångstunder och samlar naturmaterial. Det är viktigt att även få möjlighet att ”bara vara” och njuta av skogen tillsammans. Till parken har vi med oss sandleksaker, bollar, böcker och annat.

Enskede-Årsta-Vantörs öppna förskolor är främst till för föräldralediga och deras barn som bor i stadsdelen och för de barn som inte är inskrivna i förskolan.

Vi har stängt vissa dagar, för möten och planering.

Aktuell information läggs upp på vårt Facebook-konto. Det går också bra att ringa oss för att få information.

Öppna förskolorna EÅV på Facebook

Välkomna hälsar Therese och Linnéa!