Ingång

Öppna förskolan Östberga, Östberga kulturhus

Östbergatorget 14

TILLSAMMANS HJÄLPS VI ÅT att minska smittorisken för Corona! Följande gäller: - Är du, ditt barn eller någon i din familj sjuka? Stanna hemma. - Varit utomlands? Besök inte öppna förskolan på 14 dgr. - Tvätta händerna! Vi håller öppet som vanligt!

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

Uppgift saknas

Aktiviteter

Öppna förskolan är en pedagogisk och social träffpunkt för vuxna som är hemma med förskolebarn 0-6 år. Verksamheten är gratis och du kommer och går som du vill. Här är vi många från hela världen som har trevligt tillsammans!

På öppna förskolan kan ditt barn leka och lära och kan du träffa andra vuxna, få råd och tips om föräldrarollen. Öppna förskolan sprider även kännedom om och förmedlar kontakt med andra verksamheter i stadsdelen. Här kan barn och föräldrar umgås, leka, sjunga, pyssla och måla. SFI för föräldralediga på tisdagar och torsdagar kl. 9-12. Verksamheten är frivillig, kostnadsfri och det behövs ingen föranmälan eller registrering.

Vi finns på Facebook ”öppna förskolorna EÅV”. Där lägger vi ut aktuell information.

Välkomna hälsar Inez, Pia och Susanne!

Öppettider från 15 augusti

10.00-13.00 Babyöppet 0-8 mån

9.00-12.00 Öppet för barn 0-6 år "Språkkoja"

9.00-12.00 Öppet för barn 0-6 år

9.00-12.00 Öppet för barn 0-6 år "Lek i lådan"

Varannan fredag

9.00-12.00 Öppet vissa fredagar (se Facebook "Öppna förskolorna EÅV" för aktuell information)

Vissa torsdagar har vi stängt för möten. Reservation för vissa ändringar.

Tänk på att:

• inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande
  • du och ditt barn ska vara friska när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.