Ingång

Öppna förskolan Östberga, Östberga kulturhus

Östbergatorget 14

Vår verksamhet för barn hålls just nu utomhus. Sfi för föräldralediga fortsätter inomhus.

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

Uppgift saknas

Aktiviteter

Aktuell information och öppettider läggs upp på vårt Facebookkonto. Det går också bra att ringa oss för att få information.

Öppna förskolorna EÅV på Facebook

Sfi för föräldralediga fortsätter inomhus med begränsat antal platser. Ring öppna förskolan för mer information.

Öppna förskolan är en pedagogisk och social träffpunkt för vuxna som är hemma med barn 0–6 år. Verksamheten är gratis och du kommer och går som du vill.

Vissa dagar har vi stängt för planering eller möten. Se Facebook för aktuell information.

Tänk på att du och ditt barn ska vara friska, när ni besöker oss, för att minska risken att smitta andra.

Välkomna hälsar Inez och Susanne!