Utemiljön vid Grundtvigsgatan 29

Öppna förskolan i Blackeberg

Grundtvigsgatan 29 (mittemot Blackebergsparken)

Öppna förskolan erbjuder nu uteverksamhet på Grundtvigsgatan 29 och i närliggande park i Blackeberg.

Öppen förskola
Bromma

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga
  • Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Aktiviteter

Vi erbjuder uteverksamhet varje dag klockan 9.00-12.00 med sångsamling klockan 10.00. Vi tar emot mindre grupper, enligt de rekommendationer vi har och därför ber vi dig som besökare att föranmäla dig till Katerina Radzichowska på e-post katerina.radzichowska@edu.stockholm.se, eller telefon 076-120 61 50.

Öppna förskolan ligger nära Blackebergs tunnelbana.

Här finns alltid någon som lyssnar och har tid för samtal, utbyta erfarenheter och tankar. Du kan även få råd, stöd och vägledning i din föräldraroll.

Vår öppna verksamhet är en kostnadsfri mötesplats där du deltar tillsammans med ditt barn och väljer själv när du vill komma och gå. Hör kan du knyta kontakter med andra barn och föräldrar, leka, läsa sagor, måla och sjunga.