En lekplats med lekhus inhägnad av ett staket.

Restriktion på grund av coronaviruset: Antal deltagare begränsas till 8 vuxna plus medföljande barn.

Öppna förskolan Humlegården

Karlavägen 32

Öppna förskolan i Humlegården är en mötesplats för föräldrar/vuxna med barn 0–5 år som inte är inskrivna i förskola. Välkommen till en gemenskap med andra små och stora i en barnvänlig miljö. Verksamheten är kostnadsfri.

Öppen förskola
Östermalm

Uppgift saknas

Aktiviteter

På öppna förskolan är du som har barn i åldern 0–5 år välkommen att träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter, sjunga och leka med ditt barn. Du kan få gratis stöd och ställa alla dina frågor som handlar om att vara förälder.

Det finns en mikro att värma sin mat i samt kaffe/te att köpa.

På grund av risken för smittspridning av coronavirus, bedrivs öppna förskolans verksamhet endast utomhus. Vi begränsar också antalet deltagare till 8 vuxna plus medföljande barn.

Verksamheten är förlagd i en parklek med utemiljö anpassad för barn i alla åldrar där det även finns tillgång till lekmaterial såsom småcyklar, sandleksaker, bollar med mera.

Sångstund klockan 10.00 och 14.00 varje dag.

Tänk på att:

• inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande
  • ditt barn ska vara frisk när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.

Personalmöten

En gång i månaden har vi personalmöte tillsammans med övriga öppna förskolor och parklekar på Östermalm. Då öppnar vi först 13.00. Toaletterna är dock tillgängliga från klockan 09.00.

Datum för personalmöten våren 2021: 27 januari, 24 februari, 24 mars, 28 april, 26 maj och 23 juni.