Ett vitt och brunt hus i två våningar. Huset har en entré med två dörrar.

Öppna förskolan Högdalen, Familjens hus

Rangstaplan 15

Öppna förskolan är en pedagogisk och social mötesplats för föräldrar med barn 0–6 år som inte är inskrivna i förskola. Vi är en del av Familjens hus där föräldramottagningen ingår. Verksamheten är gratis och du kommer och går som du vill.

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

Uppgift saknas

Aktiviteter

Vi erbjuder en utforskande och stimulerande lekmiljö för ditt barn och har sångstund dagligen.

Vi har planerade aktiviteter, utflykter och inbjudna gäster. Dessutom pågår sfi för föräldralediga i den dagliga verksamheten. Om du är intresserad av att delta så hör av dig till öppna förskolan.

Du kan låsa fast din vagn utomhus längs en vajer, så ta med eget lås.

I Familjens hus arbetar även föräldrarådgivare. Till dem kan du vända dig för att få råd och stöd i ditt föräldraskap. All personal på öppna förskolan har tystnadsplikt.

Ibland har vi stängt för möten och planering. Följ oss gärna på Facebook för att få uppdateringar. Vi sätter även upp information på vår anslagstavla.

Hos oss kan du köpa fika till självkostnadspris och betala med Swish. Du kan också ta med egen mat eller mellanmål och värma på plats.

Tänk på att du och ditt barn ska vara friska när ni besöker oss.

Ring oss om du har funderingar.

Välkomna, hälsar Elin och Marianne.