Ingång

Öppna förskolan Högdalen, Familjens hus

Rangstaplan 15

TILLSAMMANS HJÄLPS VI ÅT att minska smittorisken för Corona! Följande gäller: - Är du, ditt barn eller någon i din familj sjuka? Stanna hemma. - Varit utomlands? Besök inte öppna förskolan på 14 dgr. - Tvätta händerna! Vi håller öppet som vanligt!

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

Uppgift saknas

Aktiviteter

Öppna förskolan är en mötesplats för föräldrar eller annan vuxen och deras barn i åldern 0-6 år. Vi umgås, leker, sjunger och skapar tillsammans. Som förälder kan du få stöd och vägledning i din föräldraroll.Planerade aktiviteter och inbjudna gäster/föreläsare förekommer. SFI finns för föräldralediga måndag 9-12 och torsdag 13-15. Vi finns på Facebook ”öppna förskolorna EÅV”. Där lägger vi ut aktuell information.

Våra lokaler är inbjudande och pedagogiska.

Varje dag har vi sångstund. Förmiddagar kl.10.00 och eftermiddagar kl. 14.00

I Familjens hus arbetar även Föräldrarådgivare om du som förälder skulle behöva någon att prata med. All personal på Familjens hus har tystnadsplikt.

Ekologiskt kaffe/te, frukt och bröd finns till självkostnadspris På anslagstavlan sätter vi upp aktuell information. Ibland har vi gäster och gör utflykter. Vi finns även på Facebook (Öppna Förskolorna EÅV).

Välkomna hälsar Elin och Marianne

Våra ordinarie öppettider från v 33:

9.00.12.00 SFI

13.00-15.30 Babyöppet 0-12 mån

13.00-15.30 Babyöppet 0-12 mån

13.00-15.30 Babyöppet 0-6 mån

13.00-15.30 Öppet för barn 0-6 år

13.00-15.00 SFI

9.00-12.00 Ensamstående föräldrar

Vissa torsdagar har vi stängt för möten och planering. Reservation för ändringar. Se mer info här på webbsidan och Facebook.

Tänk på att:

• inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande.
  • ditt barn ska vara frisk när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.

Enskede-Årsta-Vantörs Öppna förskolor är främst till för föräldralediga och deras barn som bor i stadsdelen och för de barn som inte är inskrivna i förskolan.