Ett vitt och brunt hus i två våningar. Huset har en entré med två dörrar.

Öppna förskolan Högdalen, Familjens hus

Rangstaplan 15

Vår verksamhet för barn hålls just nu utomhus. Alla åldrar är välkomna vid alla tillfällen. Sfi för föräldralediga fortsätter inomhus.

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

Uppgift saknas

Aktiviteter

Aktuell information per vecka läggs upp på vårt Facebookkonto. Det går också bra att ringa oss för att få information.

Öppna förskolorna EÅV på Facebook

Sfi för föräldralediga hålls tisdag och torsdag klockan 09.0012.00. Ring öppna förskolan för mer information. Undervisningen hålls inomhus.

I dagsläget har vi endast uteverksamhet. Vi håller till vid Önskeringens lekplats på Önskehemsgatan 22. Tillgång till besökstoalett och skötbord finns.

På Familjens hus arbetar föräldrarådgivare. De kan hjälpa dig som förälder om du behöver någon att prata med. All personal på Familjens hus har tystnadsplikt.

Vissa torsdagar har vi stängt för möten och planering. Reservation för ändringar. Se mer på Facebook.

Tänk på att du och ditt barn ska vara friska, när ni besöker oss, för att minska risken att smitta andra.

Välkomna hälsar Elin och Marianne!