Ingång

Öppna förskolan Dalen

Dalgränd 17

Öppna förskolan i Dalen välkomnar föräldrar och barn 0-6 år. Det är en gratis öppen verksamhet med bland annat spädbarnsmassagegrupper, babyöppet och riktad verksamhet. Vi finns på Facebook ”öppna förskolorna EÅV”.

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Aktiviteter

Hos oss kan du leka, sjunga och skapa tillsammans med ditt barn i en stimulerande miljö. Som vuxen kan du även utbyta erfarenheter, få stöd i ditt föräldraskap och lära känna andra familjer. Olika gruppaktiviteter och teman erbjuds föräldrar och barn utifrån önskemål och behov. Under öppettiderna kan man komma och gå som man vill.

Enskede-Årsta-Vantörs Öppna förskolor är främst till för föräldralediga och deras barn som bor i stadsdelen och för de barn som inte är inskrivna i förskolan.

Öppna förskolan Dalen ligger mittemot Dalenparken som erbjuder lek för små och stora barn med gungor och klätterställning.

Lokalen ligger på markplan utan nivåskillnader. Vagnen låser du fast utomhus, ta med lås och regnskydd. Lokalen har öppen planlösning och bjuder in till rörelse, skapande och umgänge.

Måltider

Hos oss kan du köpa enklare fika till självkostnadspris och betala med Swish. Du kan också ta med egen mat/mellanmål till dig och ditt barn och värma på plats.

Barnvagnen parkeras utanför entrén. Kom ihåg att ta med eget lås och regnskydd till vagnen vid behov.

Varmt välkomna hälsar Helene och Victoria

Våra öppettider i Dalen:

Då trycket hos oss är stort tar vi endast emot besökare som bor i Enskede-Årsta-Vantör samt barn som inte är inskrivna på förskolan.

9.00-11.30 Öppet för 0-6 år

9.00-11.30 SFI (pågår samtidigt som den ordinarie verksamheten.)

12.30-15.30 Riktad verksamhet

12.30-15.00 Babyöppet 0-6 mån

9.00-11.30 Öppet för 0-6 år

9.00-11.30 SFI (pågår samtidigt som den ordinarie verksamheten.)

12.30-15.00 Babyöppet 0-12 månader

12.00-15.00 Öppet för 0-6 år

9.00-12.00 Öppet för barn 0-24 månader

Vissa dagar har vi stängt för möten och planering. Reservation för ändringar.

Varmt välkomna hälsar Victoria och Helene

Vi finns på Facebook ”Öppna förskolorna EÅV”. Där lägger vi ut aktuell information.

Tänk på att:

• inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande.
  • du och ditt barn ska vara friska när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra,