Öppna förskolan är nyrenoverad och har ljusa fina lokaler. Ett stort rum med plats för lek och umgänge. lek och gemenskap.

Öppna förskolan Ängen

Bredängs Allé 22

Öppna förskolan Ängen ligger centralt intill Bredängs centrum. Det är en kostnadsfri verksamhet för små barn 0–5 år i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan behövs.

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Entré och entréhall för rullstolsburen

Varje dag

11.00 sångstund.

Varje vecka

• Tisdagar 09.00–12.00 har vi babyöppet - endast för barn 0–10 månader.
  • Onsdag: vi skapar vi och prövar olika tekniker som giftfri fingerfärg, kritor och lera.

Facebook och Instagram

Följ oss gärna på sociala medier för information och aktuella händelser.

Öppna förskolan i Skärholmen, Facebook

Öppna förskolan i Skärholmen, Instagram

Öppna förskolan har ljusa fina lokaler. En gård med lekutrustning finns i anslutning.

Här finns nybryggt kaffe och te till besökarna varje dag.
Medhavd mat kan värmas upp i köket.
Amningshörna finns.

Öppen förskola vänder sig till barn 0–5 år och deras föräldrar/andra vuxna. Vi erbjuder en trygg miljö som samtidigt utmanar och lockar till lek, aktiviteter och musik. Här finns möjligheter att diskutera barns utveckling, föräldrarollen och andra aktuella ämnen. Öppna förskolan kan vara en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn. Våra aktiviteter är alltid gratis och öppna för alla. Varmt välkomna!

Stanna hemma vid symtom på sjukdom

Om ditt barn eller du har några som helst symtom på förkylning (snuva, hosta, ont i halsen och feber) så kan ni inte besöka oss.