Lekhörna med dockvagnar och pussel.

Öppna förskolan Älvsjö

Sulvägen 22, 126 40 Hägersten

Öppna förskolan är en mötesplats för föräldrar med barn mellan 0 och 5 år som tillsammans utforskar världen, knyter nya sociala kontakter och har roligt tillsammans.

Öppen förskola
Hägersten-Älvsjö

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Aktiviteter

Öppna förskolan är en mötesplats för föräldrar och barn 0–5 år som tillsammans utforskar världen, knyter nya sociala kontakter och har roligt tillsammans. Vi leker, målar, läser böcker, sjunger eller bara är tillsammans i lokaler anpassade för lek, samspel och möten mellan barn och vuxna.

Du har möjlighet att få stöd i föräldraskapet och råd om barns utveckling i samvaro med andra föräldrar och personal. Här finns alltid någon att tala, utbyta tankar och erfarenheter med.

Vi har rymliga och trivsamma lokaler med möjlighet att röra sig. Vi har material och leksaker som uppmuntrar till lek, lärande och samvaro.

Öppna förskolan har tillgång till parklekens Kristallens stora lekpark för utomhuslek.

Vi har ett fullt utrustat kök där det finns möjlighet att värma mat.

Tematräffar

På onsdagar har vi aktiviteter med begränsat antal platser för barn och föräldrar. Du föranmäler dig direkt till förskolan.

Spädbarnsmassage

Spädbarnsmassage är ett tillfälle för dig som förälder att få en lugn och avkopplande stund tillsammans med ditt nyfödda barn och lära känna förstå och besvara ditt barns signaler och kroppsspråk. Barnet är 3–5 månader och vi träffas vid 3 tillfällen i 1,5 timme. Träffarna erbjuds via barnavårdscentralen där det finns en anmälningslista som du skriver upp dig på.

Alla Barn i Centrum – ABC

Vi planerar att starta föräldraträffar för föräldrar som är föräldralediga och som har barn i åldern 3–12 år. Läs gärna mer på webben eller kontakta oss på öppna förskolan om du är intresserad.

Alla Barn i Centrum