Norrmalms öppna förskola

Kadettgatan 2

Öppna förskolan är en mötesplats för dig som är föräldraledig med små barn 0–5 år, och som ännu inte har börjat i förskolan. Här kan du träffa andra nyblivna föräldrar och utbyta erfarenheter samt koppla av en stund.

Öppen förskola
Norrmalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen

Aktiviteter

Norrmalms öppna förskola är en öppen mötesplats för vuxna och barn. Här kan du tillsammans med ditt barn uppleva, utforska, leka och samspela kring material och aktiviteter anpassade efter ditt barns ålder och intressen.

Måndag-torsdag är det en förmiddags- och en eftermiddagsgrupp på Öppna förskolan. På fredagar har vi förmiddagsgrupp. Vi kan vara femton vuxna och femton barn per grupp, sedan är det fullt. Barnvagnar kan ställas i ett vagnsförråd i anslutning till lokalen.

Sångstund

Måndag – fredag klockan 10.00.

Måndag – torsdag klockan 13.30.

Vårt material och våra skapande aktiviteter är riktade till de yngre barnen för att stimulera deras lek och utveckling. Lokalerna är ljusa med öppen planlösning med tillgång till kök där det går att värma medhavd mat.

Ta gärna med egen matsäck om så önskas. Vi bjuder på te och kaffe.

Kom och delta när du vill, ni behöver inte anmäla er till öppna förskolans verksamhet som är avgiftsfri. På vår Facebooksida kan du se var vi träffas och vilka tider. Det går också bra att ringa oss så berättar vi planerna för dagen.

Följ oss på Instagram, Norrmalms öppna förskola