Norrmalms öppna förskola

Norrbackagatan 62-64

Öppna förskolan är en mötesplats för dig som är föräldraledig med små barn 0–5 år, och som ännu inte har börjat i förskolan. Här kan du träffa andra nyblivna föräldrar och utbyta erfarenheter samt koppla av en stund.

Öppen förskola
Norrmalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen

Aktiviteter

Norrmalms öppna förskola är en öppen mötesplats för vuxna och barn. På Norrmalms öppna förskola har vi mycket sång, rörelse och rytmik både när vi ses ute- och inomhus. Vi har en ateljé där vi har skapande i alla dess former.

På måndagar träffas vi utomhus på olika ställen i närheten, ofta i en park. Information om var vi träffas hittar du på vår Facebooksida.

Kom och delta när du vill, ni behöver inte anmäla er till öppna förskolans verksamhet som är avgiftsfri. Högsta antalet besökare inomhus är 6 barn och 6 vuxna.

Sångstund

Måndag - fredag klockan 10.00 (på måndagar utomhus)

Måndag - torsdag klockan 13.00 (på måndagar utomhus)

Det är viktigt att alla som deltar i verksamheten är friska och att vi fortsätter hålla avstånd till varandra.

Varmt välkomna!

Vi har öppen förskola både inomhus och utomhus. Måndag och fredag är vi oftast ute om vädret tillåter. Då möts vi någon av de närliggande parkerna.

Tisdag, onsdag och torsdag är vi inne i våra lokaler på Norrbackagatan.

På vår Facebooksida kan du se information om dagens planering.

Måltider

Ta gärna med egen matsäck om så önskas. Ibland bjuds det till fika när öppna förskolan träffas.

På vår Facebooksida kan du se var vi träffas och på vilka tider. Det går även bra att ringa oss så berättar vi hur planerna för dagen ser ut.

Norrmalms öppna förskola på Facebook