Norrmalms öppna förskola

Hagaesplanaden 54, kontakta oss för portkod

Välkommen till Norrmalms öppna förskola. Vuxna med barn som är 0-5 år är välkomna tillsammans. Ingen föranmälan krävs. Öppna förskolan är en mötesplats för hela familjen med barnen i fokus.

Öppen förskola
Norrmalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Aktiviteter

På öppna förskolan kan du tillsammans med ditt barn delta i olika aktiviteter, leka, möta andra barn och vuxna samt följa med på utflykter.

Det finns möjlighet till lek, sång och skapande tillsammans med ditt barn. Du avgör själv när och hur ofta ni vill delta. Det kostar inget att delta och du behöver inte anmäla er i förväg.

Under terminen har vi olika aktiviteter, utflykter och första hjälpen kurs. Vi på öppna förskolan berättar gärna mer.

Vi har nya ljusa lokaler som ligger vid Hagaesplanaden i Hagastaden. Öppna förskolan i Observatorielunden har flyttat till Hagastaden och bytt namn till Norrmalms öppna förskola.

Måltider

På öppna förskolan finns en matsal och det finns möjlighet att värma mat som du tar med till dig och ditt barn.

Babyöppet
För dig med barn som ännu inte kryper där du kan kan träffa andra nyblivna föräldrar, samtala och lära av varandra. Sångstunden är anpassad för de yngre barnen med fokus på samspel och anknytning.

Våren 2021

Norrmalms öppna förskola har stängt enligt nya restriktioner med anledning av den ökade smittspridningen av coronavirus.

Planeringen för våren kommer att publiceras när verksamheten kan starta upp igen.

Välkommen till vår Facebooksida!
Norrmalms öppna förskola på Facebook