Fyrens öppna förskola

Kärrtorpsvägen 12

Fyrens öppna förskola finns i Kärrtorp. Vi riktar oss till barnfamiljer som är hemma och föräldralediga. Öppna förskolan är en bra mötesplats för att skapa nya kontakter och träffa nya vänner. Vi kommer att ha utomhusverksamhet med start vecka 20.

Öppen förskola
Skarpnäck

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Aktiviteter

Fyrens Öppna förskola kommer att ha utomhusverksamhet en del dagar mellan vecka 20 och 24 under vårterminen 2020.

Det kommer att finnas lite leksaker, böcker, färger och papper som barnen kan leka med.

Några gånger i veckan är det sångstund kl. 10.30 på gräsmattan utanför öppna förskolan.

Emellanåt kommer vi att ha lite ”extra” aktiviteter som till exempel stafflimålning, lek med play-do lera, hand- och fotavtryck, ätbara fingerfärger, grillning mm.

Någon gång gör vi utflykter i stadsdelen.

Vi har leksaker, material och skapande aktiviteter som stimulerar barnens lek och utveckling. Varje dag har vi sångstunder. Öppna förskolan arbetar aktivt för en kemikaliesmart miljö. Våra leksaker är av trä, tyg och naturgummi. Vi syr egna haklappar, har porslin av rostfritt, keramik och trä samt använder en hel del ekologiska matvaror.

För att du ska veta när vi har öppet och vad som händer är det viktigt att du läser informationen på vår offentliga Facebook grupp: Fyrens öppna förskola. Vi uppdaterar där!

Hallen och toaletten är öppna mellan kl. 9.30-14.00 när Öppna Förskolan är i Fyrens lekpark.

I hallen finns det micro för att värma mat i.

Det är viktigt att alla följer och respekterar följande regler för att vi ska hålla oss friska!

• Stanna hemma om du är sjuk och har någon av följande symtom: feber, hosta, snuva, halsont.
  • Håll 2 meters avstånd till andra människor.
  • Tvätta dina och ditt barns händer 30 sekunder innan och efter ni använder öppna förskolans material.

Vi ser fram emot att träffa er – även det ska vara på 2 meters avstånd:)

Hoppas det blir soligt och varmt!

Hälsningar Leslie och Anne

Mer information och tider hittar du i vår grupp på Facebook: Fyrens Öppna Förskola (offentlig grupp)