Forsängens öppna förskola, Nordmarksvägen 31

Forsängens öppna förskola

Nordmarksvägen 31

Välkommen till öppna förskolan Forsängen i Farsta strand, en mötesplats för föräldrar och andra vuxna tillsammans med barn 0- 5 år. Här kan du träffa andra vuxna och barn i en trygg och pedagogisk miljö.

Öppen förskola
Farsta

Aktiviteter

På öppna förskolan finns det pedagogiska leksaker, böcker och material för olika åldrar, som stöd för barnets utveckling och utforskande.

Vi har sångstunder med rim och ramsor, knäramsor, rörelse, rytmik som bland annat stimulerar lek, språk och motorik.

Andra aktiviteter som vi anordnar är teater, fotografering, knytkalas, vi firar traditioner och mycket annat.

Lokalen är anpassad för barn i alla åldrar, ungdomar och vuxna. Utomhus finns i parkleksmiljön lekredskap, sandlådor, grillplats, mm

Måltider

Det finns möjlighet att värma mat och sitta tillsammans med andra vuxna och barn och äta. Vi har kaffe, te, smörgås och frukt till försäljning. Det finns tillgång till skötbord.

Hos oss har du möjlighet att lära känna andra vuxna och barn, få råd och stöd i ditt föräldraskap.

Tillsammans med ditt barn deltar du i verksamheten.

Öppna förskolan har samverkan med BVC, Famnen och Barnmorskemottagningen.

Vi informerar om olika föräldrastödsutbildningar.

Du är välkommen att komma med förslag på innehåll och aktiviteter.

Geografiskt läge
Öppna förskolan i Forsängen i Farsta Strand ligger nära sjön Magelungen och omgiven av en härlig natur med mycket fågel liv.

Öppna förskolan delar lokal med parklek och fritidsgård.