Ingången

Coronaviruset: Öppna förskolan är stängd till och med den 24 januari.

Finska öppna förskolan Stureby

Tussmötevägen 171

På grund av striktare förhållningsregler ställer vi in de resterande tre träffarna denna termin. Vi satsar på att ses igen 11/1 2021! Håll utkik här och på Facebook "Öppna förskolorna EÅV" för uppdaterad information.

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

Uppgift saknas

Finsk öppen förskola i Svedmyra. Tussmötevägen 171, öppna förskolan i Stureby.

Vi sjunger finska barnsånger, träffar andra finsktalande barn och föräldrar. Ingen föranmälan behövs.

Suomalainen avoin esikoulu
Stureby, osoite Tussmötevägen 171
maanantaisin klo. 13.00-15.30

Tervetuloa laulamaan suomalaisia lastenlauluja sekä viihtymään mukavan yhdessäolon merkeissä.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Finska öppna förskolan ligger i Öppna förskolan Stureby/Svedmyras lokaler i Stureby sjukhem. Fina ljusa, lekvänliga lokaler med park utanför.

Måltider

Hos oss kan du köpa fika till självkostnadspris och betala med Swish. Du kan också ta med egen mat eller mellanmål och värma på plats.

Osoite: Stureby avoin esikoulu Tussmötevägen 171, 122 64 Enskede Puhelin: 08-508 14 071

Tänk på att:

• inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande.
  • du och ditt barn ska vara friska när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.