En kvinna som sitter tillsammans med ett barn vid ett bord.

Fagersjös öppna förskola

Havsörnsgränd 6

Välkommen till öppna förskolan i Fagersjö, en mötesplats för föräldrar och andra vuxna tillsammans med barn 0–5 år. Vi har sfi för föräldralediga på Fagersjös öppna förskola tisdagar och torsdagar 09.00–12.00

Öppen förskola
Farsta

• Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga

Aktiviteter

Här kan du och ditt barn träffa nya vänner. Du kan delta i sångstunder, rörelse, skapande verksamhet, leka, läsa böcker och samtala. Verksamheten är gratis, ingen föranmälan behövs. Vi har sångstunderna klockan 10.30.

Öppna förskolan samarbetar med Farstas stadsdelsmammor. Stadsdelsmammorna talar förutom svenska även arabiska, engelska, franska, mandinka wolof och funali.

Lokalen är anpassad för barn i alla åldrar, ungdomar och vuxna.

Måltider

Det finns möjlighet att värma mat, köpa fika och smörgås. Tillgång till skötbord.

Öppna förskolan finns i samma hus som Mötesplats Fagersjö och vi delar lokaler med parkleken Måsen och Fritidsgården i Fagersjö.