En tygelefant som målar.

Särskilda restriktioner med anledning av pandemin.

Duvnäsgatans öppna förskola

Duvnäsgatan 14

Välkomna till öppna förskolan på Duvnäsgatan för barn 0–5 år. Här finns gott om plats i mysiga lokaler. För de yngsta finns lugna soffhörn för att äta och vila. För de mer rörliga finns möjlighet till skapande och motoriska utmaningar.

Öppen förskola
Södermalm

Aktiviteter

Verksamheten är öppen med vissa begränsningar. Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd för att minska risk för smittspridning. Max åtta personer får vistas i lokalen, inklusive barn.

• Stanna hemma om du har minsta sjukdomssymtom.
  • Både vuxna och barn tvättar händerna innan ni kommer in i lokalen.
  • Vuxna håller minst 1,5 meters avstånd till varandra under hela besöket.
  • Just nu tar vi endast emot barn som inte har någon ordinarie pedagogisk omsorg.

Vi har rymliga och härliga lokaler med möjlighet att röra sig på stora ytor. Här finns också flera lugna hörn att dra sig undan till när man så önskar.

För de extra aktiva finns tillgång till ett rörelserum med tjockmatta, bollar och mål.

Många tar med sig mat och värmer den i det fullt utrustade köket.

Ni hittar hit genom att ta 2:ans eller 66:ans buss till Sofia skola.
Vid Duvnäsgatan 14 finns en stor järngrind, gå in genom den och över gården.