Barn gör mönster av pärlor.

Särskilda restriktioner med anledning av pandemin.

Drakens öppna förskola

Drakenbergsgatan 35

Välkommen till öppna förskolan i Drakenbergsparken som ligger i den vackra Tantolunden. Vuxna med barn som är 0-5 år är välkomna tillsammans. Ingen föranmälan krävs. Öppna förskolan är en mötesplats för hela familjen med barnen i fokus.

Öppen förskola
Södermalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Aktiviteter

Verksamheten är öppen med vissa begränsningar. Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd för att minska risken för smittspridning. Max åtta personer får vistas i lokalen, inklusive barn.

• Stanna hemma om du har minsta sjukdomssymtom.
  • Både vuxna och barn tvättar händerna innan ni kommer in i lokalen.
  • Vuxna håller minst 1,5 meters avstånd till varandra under hela besöket.
  • Just nu tar vi endast emot barn som inte har någon ordinarie pedagogisk omsorg.

Sångstund

Måndagtorsdag klockan 10.00 och 13.00.
Fredag klockan 10.00.

Babygrupp

Hela dagen på tisdagar för barn som är 010 månader.

Inomhus erbjuder vi en lockande miljö med material som uppmuntrar till lek, lärande och samvaro.

Utomhus finns en inbjudande och lekfull miljö i vackra Tantolunden.

Vi har en stor lekplats med gungor, sandlådor, rutschkanor, klätterredskap, en drake och mycket annat.

Måltider

Det finns ett minikafé där vi säljer bland annat kaffe, te, frukt, bakverk och barnmat. Det finns möjlighet att värma mat och låna barnstolar i vårt gästkök.

Det finns toalett och skötrum att låna.