Pernillas busfrön

Rättar vigs väg 126

Pernillas busfrön är en privat pedagogisk barnomsorg som finns på Rättar vigs väg i Nälsta/Vällingby. Vi är ett "mellanting" mellan familjedaghem ("dagmamma") och förskola. Vi har en barngrupp på 6–10 barn med varierande åldrar från 1–5 år.

Pedagogisk omsorg
Hässelby-Vällingby

Uppgift saknas

Pernillas busfröns "Pedagogiska inriktning" är traditionell förskolepedagogik som innebär att barnen får kunskap om alla ämnesområden, till exempel naturupplevelser, musik/sång och skapande i olika material och färger. Vi tar "godbitarna" från andra pedagogiska inriktningar.

Vi bedriver verksamheten i en stor lokal "Fröstugan" (115 kvm) med egen ingång och härligt ljusinsläpp. Vi använder oss mycket av närområdet som har flertalet parklekar, skog och ängar.

Hos oss får ditt barn mat lagad från grunden och en mycket varierad kost. Vi köper även in enbart ekologisk frukt, mjölk etc till verksamheten.

Vi arbetar efter läroplanen och arbetar med att verksamheten ska vara lärande och utvecklande för varje enskilt barn. Vi ger barnen en god pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran, och lärande bildar en helhet. Samarbetet med hemmet är viktigt och en öppen kontakt med föräldrarna.