Lekrum

Camilla Parkenbergs familjedaghem

Ekshäradsgatan 59

Camilla Parkenbergs familjedaghem bedrivs i ett trivsamt radhusområde som erbjuder en lugn och trygg grupp på 5–6 barn. Vi är mycket ute i skog och parklek. Har nära samarbete med tre andra familjedaghem, samt vikariesystem.

Pedagogisk omsorg
Farsta

Uppgift saknas

Vardagspedagogik

• barnen får vara med i det dagliga hemarbetet
  • ge plats åt den fria leken
  • utveckla sin motorik, spåk och ordförråd.

Har en lekpark i anslutning till radhuset med gungor, klätterställning, gunghäst och en sandlåda. Har gott om utrymme för lek inne med olika leksaker som spel, pussel, pyssel, duplo och lego med mera.

Jag tillagar maten själv i mitt kök som består av en god näringsrik varierande kost, mestadels hemlagade råvaror samt mjölk och grönsaker. Serverar frukost, förmiddag frukt och mellanmål

Mitt mål är att få trygga självständiga barn. Att samarbeta, respektera varandra och alla är lika bra. Glada nyfikna barn får lust att lära. Läroplanen för förskola LPFÖ-98 använder jag som vägledning i verksamheten.