Två sommarklädda barn går och pratar på trottoaren. Blå blommor och gröna buskar.

Maria Avasjös familjedaghem

Kvickrotsgränd 3

Hässelby-Vällingby

Maria Avasjös familjedaghem bedrivs i privat regi . Jag befinner mig på kvickrotsgränd 3, nära Trollbodaskolan. Jag jobbar med 3 andra pedagoger som jag har ett vikarie samarbete med.

Pedagogisk omsorg

Inga uppgifter

Vi vistas mycket ute i skog och natur. Där har vi har olika tema arbeten. Hemma pysslar, bakar och leker vi.

Jag bor i egen villa med stor trädgård. På baksidan finns sandlåda, rutschkana och andra leksaker. Det finns ett lekrum i huset med pedagogiskt material.

Jag lagar all mat själv från grunden. Ekologiskt till viss del. Lagar vegitariskt 1-2 ggr i veckan.

Vi följer läroplanen och utvärderar våra arbeten. Vill väcka nyfikenhet till att lära sig nya saker. Målsättningen med min verksamhet är att barn och föräldrar ska känna sig trygga hos mig.