Tallbacken

Tallbacken Johannelundsvägen 9

Johannelundsvägen 9

Spånga-Tensta

Förskolan Tallbacken ligger i villaområdet Sundby/Flysta i Spånga med närhet till skog som ängsmarker. Vi har två åldersindelade avdelningar och utgår från varje enskilt barns intresse och erbjuder nya utmaningar i våra åldersanpassade miljöer.

5,7

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen
  • Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga

Förskolan består av två åldersindelade barngrupper - Grodan 1-4 år och Nyckelpigan 3-5 år. I närområdet finns skog och ängsmarker som är lätt tillgängliga för barnens lek och upptäckarlust.

Till förskolan hör en gård med lekredskap för olika utmaningar.

Tallbacken tillagar till största delen maten från grunden. Vi har valt bort livsmedel som innehåller socker och vill minska på andelen tillsatser och konserveringsämnen. Matsedlarna bygger på livsmedelsverkets rekommendationer.

Andelen ekologisk mat ska uppgå till 50%. Största delen av råvarorna är producerade i Sverige.

Vår förskola vill vara med att lägga grunden för ett livslångt lärande genom att ta tillvara barnens intressen och nyfikenhet. Vi erbjuder en verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. I samarbete med föräldrarna vill vi verka för att varje barn får möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar.