Förskolan Metapontum

Stora Mans Väg 11D

Förskolan Metapontum erbjuder ett välbeprövat koncept med traditionell förskoleverksamhet med fokus på barnens språkutveckling och fysiska aktiviteter. Verksamheten har fina lokaler mitt i Långbroparken som lockar till många utomhusaktiviteter.

Hägersten-Älvsjö

Tillgänglighet

• Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Förskolan Metapontum erbjuder ett välbeprövat koncept med traditionell förskoleverksamhet med fokus på barnens språkutveckling och fysiska aktiviteter, stödd av vårt pedagogiska samarbete med Grundskolan Metapontums profiler på musik och kreativ matematik.

Metapontum är en långsiktig satsning på barnens individuella utveckling med omsorg och stimulans i en kreativ och trygg miljö. Verksamheten har fina lokaler mitt i Långbroparken som lockar till många utomhusaktiviteter och utforskning av naturen. Förskolan är omringad av flera olika parker, skogsområde, promenadvägar mm. bjuder till utevistelse, pedagogiska vandringar.

Metapontums innemiljö andas av en slottkänsla inbyggd i förskolans pedagogiska miljöer som våra kompetenta barn behöver.

I dagsläge beställs maten från Kleins kitchen.

Metapontums övergripande mål är att erbjuda ett meningsfullt innehåll åt barnens sammantagna tid på förskolan – en vardag fylld med välplanerad undervisning och aktiv utevistelse.

Metappontum ska även vara en levande mötesplats för utbyte mellan pedagoger och föräldrar som samverkar i barnens vardag för att på bästa sätt ge dem allmänbildning och färdigheter för livet.