Illustration - barn påväg till förskola

Föräldrakooperativet Junibacken

Pargasgatan 16

Rinkeby-Kista

Vi är en liten och trygg verksamhet med lekplatsen på en lugn innergård. Vi använder oss av friluftsverksamhet, egen kock och god grundbemanning/små barngrupper för att uppfylla målen.

Fristående (föräldrakooperativ)

Friluftverksamhet, god personaltäthet och hemlagad mat.

Förskolan är belägen i en bostadsrättsförening och lekplatsen ligger på en lugn innergård

Förskolans kock lagar varierad, näringsrik och av barnen mycket uppskattad mat. Barnen uppmuntras till att prova på olika smaker (exempelvis kräftskiva i augusti) och får vid högtider ibland vara delaktiga (baka pepparkakor/semlor). Vi strävar efter att handlar ekologiskt och rättvisemärkt.

Vi har en strukturerad verksamhetsplan som upprättas varje år efter utvärdering av verksamheten. Det ger oss klara riktlinjer som vi arbetar efter för att nå läroplansmålen. Skapar möjlighet för alla pedagoger att ge trygghet till alla barn och kunna tillgodose en lärande och utvecklande miljö.