Solsidan

Spånga stationsväg 75

Här deltar du i verksamheten tillsammans med ditt barn. Du kan knyta kontakter med andra föräldrar och barn, leka, delta i sångstund, med mera. Vi har café med hembakat.

Öppen förskola
Spånga-Tensta

• Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga

Aktiviteter

Vi sjunger tillsammans varje dag klockan 10.30. Det finns möjlighet att förvara barnvagnen i vårt vagnsförråd ute i lekparken. I köket kan ni värma och äta medhavd lunch. En gång per termin har vi olycksfallskurs för föräldrar. Det kommer även en fotograf till öppna förskolan en gånger per termin. En kväll innan jul kommer en florist och har vuxenpyssel.

Solsidan ligger lättillgängligt i Spånga centrum vid pendeltåg och busstation. Den ligger i bottenplan i ett hyreshus med egen anpassad uteplats. Inomhus väntar en inspirerande miljö där ditt barn får samspela med andra barn och vuxna.

Öppna förskolan Solsidan byter lokal
Solsidan har bytt lokal och finns nu på Spånga stationsväg 75. Nytt telefonnummer: 08-508 41 105.

Välkomna!

Måndag 9.00–14,00
Tisdag 9.00–14.00
Onsdag 9.00–14.00
Torsdag 9.00–14.00
Fredag 9.00–14.00

Välkomna på sommaravslutning onsdagen den 12/6. Vi bjuder på kaffe och tårta!
Solsidan har sommarstängt 13/6-12/8. Öppnar igen tisdagen den 13/8.
Vi vill önska alla en fin sommar!