Solhems hagväg 10, Familjecentralen

Solhems hagväg 10

Välkommen tillsammans med ditt barn till vår öppna förskola på Familjecentralen. Verksamheten är frivillig och vänder sig till barn 0-6 år som inte är inskrivna i barnomsorgen. Det är kostnadsfritt och du behöver inte anmäla dig i förväg.

Öppen förskola
Spånga-Tensta

Uppgift saknas

Aktiviteter

Öppna förskolan leds av Tarja och Cahide. Du har möjlighet att dela tankar och funderingar med oss. Ditt/dina barn får en introduktion till förskolan genom sång, rörelse och skapande.

Måndag-Torsdag 8.30-15.30
Fredag 8.30-13.30

Våra aktiviteter
Vi har sångstund ca. 10.30 varje dag.
Måndagar: 12.30 Pyssel
Onsdagar: 10.30 Föräldraträff (diskussion, information)
14.00 "Va med" - samtal om språk och samhällsorientering
Fredagar: 11.15 Utflykt om vädret tillåter

Vi erbjuder en mötesplats där föräldrar och barn upp till sex år är välkomna till en lekvänlig miljö med stort lekrum, hopp- och byggrum. Öppna Förskolan ligger i en Familjecentral med Barnvårdcentral, Barnmorskemottagning och Familjerådgivning i samma hus. Amnings- och skötrum finns tillgängligt, samt ett kök.