Blå och vit enplansbyggnad med parkerade barnvagnar utanför.

Sannadals öppna förskola

Gröndalsvägen 41, Stockholm

Sannadals öppna förskola ligger centralt i Gröndal omgiven av en lekpark och natur, nära kollektivtrafik. Här kan du som har små barn träffas och umgås med andra vuxna och barn i en pedagogisk miljö.

Öppen förskola
Hägersten-Liljeholmen

Aktiviteter

Här kan du som har små barn träffas och umgås med andra vuxna och barn i en trygg och pedagogisk miljö. Vi lägger stor vikt på vårt bemötande av dig och ditt barn så att alla ska bli sedda.

Sångstund

Varje dag har vi sångstunder där vi sjunger och leker med rim och ramsor.

Hos oss kan barnen leka och umgås i en pedagogisk miljö. Det pedagogiska materialet är riktat till de yngre barnen. Barnen har bland annat möjlighet att utveckla sin motorik, sitt språk och det sociala samspelet.

Måltider

Hos oss finns det möjlighet att fika. Det går också att äta egen medhavd lunch med ditt barn.

Kl. 09.00–14.00: Sångstund kl. 10.15

Kl. 09.00–15.00: Sångstund kl. 10.15 och 14.00

Kl. 09.00–15.00: Sångstund kl. 10.15 och 14.00

Kl. 09.00–15.00: Babyöppet för barn 0–9 månader, sångstund kl. 10.15 och 14.00

Kl. 09.00–14.00: Sångstund kl. 10.15

Särskilda öppettider 2019

Onsdag 4 december har vi stängt på grund av planeringsdag.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook för löpande information om till exempel aktiviteter och avvikande öppettider. Du är också välkommen att kontakta oss på telefon 08-508 22 103 för frågor och information om våra aktiviteter!

Sannadals öppna förskola på Facebook

Ibland blir det tyvärr fullt

Det är många som vill besöka oss på öppna förskolan och ibland blir det tyvärr fullt. Då sätter vi upp en skylt på dörren. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.