Ingång

Öppna förskolan Östberga, Östberga kulturhus

Östbergatorget 14, Tfn 08-508 14 157

Enskede-Årsta-Vantör

Öppna förskolan är en pedagogisk och social träffpunkt för vuxna som är hemma med förskolebarn 0-5 år. Verksamheten är gratis och du kommer och går som du vill. Här är vi många från hela världen som har trevligt tillsammans!

Öppen förskola

Inga uppgifter

Aktiviteter

På öppna förskolan kan ditt barn leka och lära och kan du träffa andra vuxna, få råd och tips om föräldrarollen. Öppna förskolan sprider även kännedom om och förmedlar kontakt med andra verksamheter i stadsdelen.

Här kan barn och föräldrar umgås, leka, sjunga, pyssla och måla. Verksamheten är frivillig, kostnadsfri och det behövs ingen föranmälan eller registrering.

Vi finns på Facebook ”öppna förskolorna EÅV”. Där lägger vi ut aktuell information.

Sångstund varje dag kl. 10.30.

Måndag kl. 10.00-13.00 Babyöppet 0-8 mån

Tisdag kl. 9.00-12.00 Öppet för alla

Onsdag kl. 10.00-13.00 Öppet för alla

Torsdag kl. 9.00-12.00 Öppet för alla. Aktiviteter kommer finnas i ateljén!

Fredag kl. 9.00-12.00 Öppet för alla

Alla åldrar alla dagar. Vissa torsdagar stängt för möten och planering. Reservation för vissa ändringar.