Öppna förskolan Klockargården

Bussenhusvägen 7

Våra öppna förskolor hälsar dig som är hemma med barn 0–5 år välkommen till oss! Här kan du och ditt barn leka, pyssla, måla, sjunga, samtala och utforska tillsammans med andra barn och vuxna. Välkommen att vara med!

Öppen förskola
Spånga-Tensta

Uppgift saknas

Aktiviteter

Här kan du och ditt barn leka, pyssla, måla, utforska och delta i andra roliga och spännande aktiviteter under terminen bland annat utelek, utflykter och mycket mer. Hos oss får du och ditt barn träffa andra barn och deras föräldrar och kanske hittar ni nya vänner! Du har även som förälder möjlighet att delta i intressanta samtal och teman som rör livet med barn och familj. Varje dag samlas vi till en gemensam stund då vi sjunger, spelar, dansar och ramsar tillsammans - vår sångstund!

Vi vill erbjuda en inspirerande innemijlö som stimulerar till lek och samtal för både barn och vuxna. Ute lek sker genom att vi besöker närliggande lekparker och 4h-gårdar.

Måltider

Varje dag står kaffe, te samt smörgås uppdukat. Vi har ett fint kök där du kan värma mat till dig och ditt barn.

Du behöver inte anmäla dig i förväg och bestämmer själv när du kommer och går under öppettiden.

Vi som arbetar här är utbildade förskollärare och barnskötare.

Hos oss är alla välkomna! På våra öppna förskolor möts människor från hela världen med olika kulturer och religioner. Vi förmedlar den kristna tron och traditionen bland annat genom våra aktiviteter runt påsk och jul.

Barn 0–5 år
Tisdagar klockan 13–16