Rum med stora fönster, leksaker, rutschkana och tyg hängandes från taket.

Öppna förskolan i Liljeholmen

Liljeholmstorget 7, plan 7, Stockholm

På öppna förskolan i Liljeholmen kan du som vuxen möta och lära känna andra vårdnadshavare med små barn. Ditt barn får träffa andra barn och pröva på olika lek- och sysselsättningsmaterial. Verksamheten är kostnadsfri och det behövs ingen anmälan.

Öppen förskola
Hägersten-Liljeholmen

• Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss

Måndag
Grupper för unga och ensamstående föräldrar som bor i Hägersten-Liljeholmen. Ring för mer info.

Tisdag och torsdag
Öppet kl. 9–16 för barn från 10 månader. Sångstund kl. 10.15 och kl. 14. Sista insläpp kl. 15.15.

Onsdag
Öppet kl. 9–16 för barn upp till 10 månader. Sångstund kl. 10.30 och kl. 14. Sista insläpp kl. 15.15.

Fredag
Ingen öppen verksamhet, men vissa fredagar riktad grupp för familjer med tvillingar som är upp till 1 år och bor i Hägersten-Liljeholmen. Ring för mer info.

Öppna förskolan ligger på plan 7 i Vårdhuset i Liljeholmens galleria.

Det finns möjlighet att värma och äta medhavd mat på öppna förskolan.

Det är många som vill besöka oss på öppna förskolan och ibland blir det tyvärr fullt. När det är fullt sätter vi upp en skylt på dörren. När skylten sitter uppe gäller principen ”en ut, en in”. För att så många som möjligt ska kunna besöka oss kan vi bara ta emot ett besök per familj och dag. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Särskilda öppettider 2019

Vecka 10
Vi stänger kl. 15 på tisdag 5 mars till torsdag 7 mars på grund av tidigarelagd städning.

Vecka 11 onsdag 13 mars
Öppet kl. 9–12, på eftermiddagen har vi endast öppet för en förbokad aktivitet.

Vecka 12 tisdag 19 mars
Vi stänger kl. 12, på eftermiddagen är det APT för personalen på öppna förskolorna i Liljeholmen, Axelsberg och Gröndal.

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för löpande information om till exempel aktiviteter och avvikande öppettider.

Öppna förskolan i Liljeholmen på Facebook

Du är också välkommen att kontakta oss på 08-508 22 571 för frågor och information om våra aktiviteter!