Rum med stora fönster, leksaker, rutschkana och tyg hängandes från taket.

Öppna förskolan i Liljeholmen

Liljeholmstorget 7, plan 7, Stockholm

Öppna förskolan i Liljeholmen ligger centralt på plan 7 i Vårdhuset vid Liljeholmstorget galleria, nära kollektivtrafik och sjön Trekanten. Här kan du som har små barn träffas och umgås med andra vuxna och barn i en trygg och pedagogisk miljö.

Öppen förskola
Hägersten-Liljeholmen

• Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss

Aktiviteter

På öppna förskolan i Liljeholmen lägger vi stor vikt på vårt bemötande av dig och ditt barn, så att alla ska bli sedda.

Sångstund

Varje dag har vi sångstunder där vi sjunger och leker med rim och ramsor.

Riktad verksamhet

På måndagar har vi riktad verksamhet för ensamstående föräldrar och unga föräldrar med barn 0–1 år som bor i Hägersten-Liljeholmen. Vissa fredagar har vi riktad verksamhet för tvillingföräldrar.

Ring oss på 08-508 22 571 för mer information!

Hos oss kan barnen leka och umgås i en pedagogisk miljö. Det pedagogiska materialet är riktat till de yngre barnen. Barnen har bland annat möjlighet att utveckla sin motorik, sitt språk och det sociala samspelet.

Måltider

Hos oss finns det möjlighet att fika. Det går också att äta egen medhavd lunch med ditt barn.

Verksamhet för ensamstående och unga föräldrar. Ring för info!

Kl. 09.00–16.00: Sångstund kl. 10.15 och 14.00

Kl. 09.00–12.00: Sångstund kl. 10.15
Kl. 13.00–16.00: Babyöppet för barn 0–9 månader, sångstund kl. 14.00

Kl. 09.00–16.00: Sångstund kl. 10.15 och 14.00

Två fredagar i månaden: Verksamhet för tvillingföräldrar. Ring för info!

Två fredagar i månaden: Babyöppet 0–5 månader kl. 09.00–15.00. Sångstund kl. 10.30 och 14.00:

Särskilda öppettider 2019

Onsdag 4 december har vi stängt hela dagen på grund av planeringsdag.

Följ oss på Facebook

Följ oss gärna på Facebook för löpande information om till exempel aktiviteter och avvikande öppettider. Du är också välkommen att kontakta oss på 08-508 22 571 för frågor och information om våra aktiviteter!

Öppna förskolan i Liljeholmen på Facebook

Ibland blir det tyvärr fullt

Det är många som vill besöka oss på öppna förskolan och ibland blir det tyvärr fullt. Då sätter vi upp en skylt på dörren. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.