Öppna förskolan Humlegården

Karlavägen 32

Öppna förskolan i Humlegården är en mötesplats för föräldrar/vuxna med barn 0–5 år som inte är inskrivna i förskola. Välkommen till en gemenskap med andra små och stora i en barnvänlig miljö. Verksamheten är kostnadsfri.

Öppen förskola
Östermalm

Uppgift saknas

Aktiviteter

På öppna förskolan är du som har barn i åldern 0-5 år välkommen att träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter, sjunga och leka med ditt barn. Du kan få gratis stöd och ställa alla dina frågor som handlar om att vara förälder.

Det finns en mikro att värma sin mat i samt kaffe/the att köpa

Endast lokaler inomhus.

Verksamheten är förlagd i en parklek med utemiljö anpassad för barn i alla åldrar där det även finns tillgång till lekmaterial såsom småcyklar, sandleksaker, bollar med mera.

Måndag-torsdag 9.15-12.00 för barn 0-5 år

Måndag-onsdag 13.00-15.00 för barn 0-10 månader

Torsdag 13.00-15.00 för barn 0-6 månader

Sångstund 10.00 varje dag samt 14.00 måndag-onsdag

Tänk på att:

• inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande
  • ditt barn ska vara frisk när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.