Ingång

Öppna förskolan Dalen

Dalgränd 17, Tfn 08-508 14 554

Öppna förskolan i Dalen välkomnar föräldrar och barn 0-5 år. Det är en gratis öppen verksamhet med bland annat spädbarnsmassagegrupper, babyöppet och riktad verksamhet. Vi finns på Facebook ”öppna förskolorna EÅV”.

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

Uppgift saknas

Aktiviteter

Hos oss kan du leka, sjunga och skapa tillsammans med ditt barn i en stimulerande miljö. Som vuxen kan du även utbyta erfarenheter, få stöd i ditt föräldraskap och lära känna andra familjer. Olika gruppaktiviteter och teman erbjuds föräldrar och barn utifrån önskemål och behov. Den här terminen kommer vi bland annat erbjuda träffar för unga föräldrar, upp till 25 år. Under öppettiderna kan man komma och gå som man vill och fika finns till självkostnadspris.

Öppna förskolan Dalen ligger mittemot Dalenparken som erbjuder lek för små och stora barn med gungor och klätterställning.

Lokalen ligger på markplan utan nivåskillnader. Vagnen låser du fast utomhus, ta med lås och regnskydd. Lokalen har öppen planlösning och bjuder in till rörelse, skapande och umgänge.

Måltider

Hos oss kan du köpa enklare fika till självkostnadspris och betala med Swish. Du kan också ta med egen mat/mellanmål till dig och ditt barn och värma på plats.

Barnvagnen parkeras utanför entrén. Kom ihåg att ta med eget lås och regnskydd till vagnen vid behov.

Varmt välkomna till vår nya lokal med ingång mittemot Dalenparken.

Våra öppettider i Dalen:

• Måndag 9.00-11.30 Öppet för alla åldrar, 12.30-15.00 Öppet för unga föräldrar, upp till 25 år
  • Tisdag 9.00-11.30 Öppet för alla åldrar, 12.30-15.00 Babyöppet 0-12 mån
  • Onsdag 9.00-11.30 Öppet för alla åldrar, 12.30-15.00 Babyöppet 0-6 månader
  • Torsdag 12.00-15.00 Öppet för alla åldrar
  • Fredag 9.00-12.00 Öppet för alla åldrar

Sångstund kl. 10.00. och 14.00.

Vissa dagar stängt för möten och planering.

Reservation för vissa ändringar.

Varmt välkomna hälsar Victoria & Helene

Vi finns på Facebook ”Öppna förskolorna EÅV”. Där lägger vi ut aktuell information.