Öppna förskolan

Öppna förskolan Årsta

Vättersparken 15, Tfn 08-508 14 329

Öppna förskolan i Årsta välkomnar till en kostnadsfri verksamhet för barn 0-6 år. Vi erbjuder en mötesplats för barn och föräldrar i social gemenskap. Hos oss kan ni lära känna andra föräldrar med små barn. Vi finns på Facebook, öppna förskolorna EÅV

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Aktiviteter

Öppna förskolan ligger i Vättersparken med goda möjligheter till både inomhuslek och utomhuslek. Inne på öppna förskolan finns ett stort ljust lekrum med pedagogiska leksaker. Rummet är avgränsat med grind, där den lilla delen fungerar som ateljé. I ateljén finns möjlighet att utforska olika material, skapa, måla och pyssla. Tillgång till kök med bekvämligheter finns.

Vättersparken, där öppna förskolan ligger, är utrustad med bland annat sandlåda, vattenlek, gungor, linbana och en plaskdamm som är öppen sommartid. Uteleksaker finns tillgängliga under de tider då öppna förskolan är öppen.

Måltider

Hos oss kan du köpa fika till självkostnadspris och betala med Swish. Du kan också ta med egen mat eller mellanmål och värma på plats.

Personalen uppmuntrar föräldrarna i deras roll som förälder och barns utveckling och behov. Öppna förskolan sprider även kännedom om och förmedlar kontakt med andra verksamheter i stadsdelen.

Våra öppettider från 12 augusti

9.00-12.00 Öppet för barn 1-6 år

13.00-16.00 Ensamstående föräldrar (riktad verksamhet)

9.00-12.00 Öppet för barn 0-6 år

Vissa torsdagar har vi stängt för möten och planering. Reservation för vissa ändringar. Se mer info på här på webbsidan och Facebook.