Lekhörna med gunghäst, flygplan och soffa

Den 8 januari flyttar Öppna förskolan till Sulvägen 22 och lokaler vid förskolan Trollsländan.

Öppna förskolan Älvsjö

Älvsjö stationsgata 19

Öppna förskolan är en mötesplats för föräldrar med barn mellan 0 och 5 år som tillsammans utforskar världen, knyter nya sociala kontakter och har roligt tillsammans. Öppna förskolan ligger mitt i Älvsjö nära Älvsjö station.

Öppen förskola
Älvsjö

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss

Aktiviteter

Öppna förskolan är en mötesplats för föräldrar och barn 0-5 år som tillsammans utforskar världen, knyter nya sociala kontakter och har roligt tillsammans. Vi leker, målar, läser böcker, sjunger eller bara är tillsammans i lokaler anpassade för lek, samspel och möten mellan barn och vuxna.

Du har möjlighet att få stöd i föräldraskapet och råd om barns utveckling i samvaro med andra föräldrar och personal. Här finns alltid någon att tala, utbyta tankar och erfarenheter med.

Lokaler inomhus som är anpassade för lek, samspel och möten mellan barn och vuxna.

Vi har ett fullt utrustat kök där det finns möjlighet att värma mat.

Det är gratis att besöka öppna förskolan. Du behöver endast anmäla dig till tematräffarna. Övriga tider kan du komma utan föranmälan.

Tematräffar

På onsdagar klockan 9.00-11.00 har vi aktiviteter med begränsat antal platser för barn och föräldrar. Du föranmäler dig direkt till förskolan.

Spädbarnsmassage

Spädbarnsmassage är ett tillfälle för dig som förälder att få en lugn och avkopplande stund tillsammans med ditt nyfödda barn och lära känna förstå och besvara ditt barns signaler och kroppsspråk. Barnet är 3-5 månader och vi träffas vid 3 tillfällen i 1,5 timme. Träffarna erbjuds via barnavårdscentralen där det finns en anmälningslista som du skriver upp dig på.

Alla Barn i Centrum - ABC

Vi planerar att starta föräldraträffar för föräldrar som är föräldralediga och som har barn i åldern 3-12 år. Läs gärna mer på www.allabarnicentrum.se och kontakta oss på Öppna förskolan om du är intresserad.

Varmt välkommen till Öppna förskolan i Älvsjö