På bilden ser man en stor lekutrustning i sand med torn, klätterväggar, rutschkana och klätterställningar.

Öppen förskola Frösätrabacken 50 /Kulans parklek

Frösätrabacken 50

Kulan ligger i Sätra, en kort promenad från Sätra centrum. Det är en kostnadsfri verksamhet för små barn mellan 0-6 år i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan. Öppet: 9-16.30

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Sångsamling kl.10.30 må, ti, to, fr. 11.30, onsd.

Måndagar: Hand&fotavtryck, 20 kr

Tisdagar: Läs och Läxhjälp kl 14 -16

Tisdagar: Bakning kl.11

Onsdagar: SFI kl.9-12. Vi oss spela Schack kl 14.-16

Torsdagar: Ta med det du vill grilla. Vi grillar utomhus från kl 14–16

Fredagar: SFI kl.9-12. Aktiviteter utomhus kl.15-16

Kulan har fräscha ljusa lokaler där miljön är inbjudande för både barn och vuxen. Material och aktiviteter är anpassade efter yngre och äldre barn. Utemiljön är en stor parklek med gungor och klätterställningar. Tillgång till cyklar, bollar och annat material. Grillplats, bänkar och bord. Det finns en lokal i parken med växthus och verksamhet för lite äldre barn.

Måltider

Här finns nybryggt kaffe och te till besökarna varje dag. Medhavd mat kan värmas i mikrovågsugn.

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter.

Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker. Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap.

Kalendarium maj.

1 maj röd dag STÄNGT

10 maj personal på kurs. Öppnar kl.13

14 maj Stängt fram till kl.13

22 maj Öppna förskolans dag. vi firar tillsammans här på Kulan. Start kl.9. Program kommer.

30 maj Röd dag. Stängt

Öppna förskolan är en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker. Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap