Öppen förskola Kungssätravägen 33

Kungssätravägen 33 Skärholmen

Öppna förskolan nära Sätra centrum. Det är en kostnadsfri verksamhet för små barn mellan 0-6 år i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar, eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan. Öppet: 9-15.30 tel. 08-508 24 266

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Aktiviteter

Besök oss så ofta du vill och lek i vår mysiga miljö, ta en kaffe och få chans att lära känna nya vänner stora som små. Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap.

Babymåndag (Endast för barn upp till 1 år) Babyrytmik kl.11
Rörelsetisdag Extra fokus på rörelse och rytmik. Sång kl.11 o 14
Skaparonsdag Färg och skapande i olika material för stora och små. Sång 11 o 14
Vattentorsdag Vid Vattenbordet. Sång 11 och 14
Frukostfredag 9.30-10.30. Sång 11 o 14

Öppna förskolans lokaler ligger i samma fastighet som bla. vårdcentralen i Sätra. Ett stort ljust rum där möjligheterna till skapande, sång och lek finns. Kök och matplats. Det finns ingen gård i anslutning till öppna förskolan, men närhet till stor park och promenadavstånd till skogen och Mälaren.

Måltider

Nybryggt kaffe och te finns på öppna förskolan varje dag samt nybakat varje fredag. Medhavd mat kan värmas upp och ett matrum med flera platser erbjuds.

Frukostfredag Frukost för 15 kr klockan 9.30-10.30.

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter. Öppna förskolan är en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn. Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker.

Fre 29/11 Vi tjuvstartar 1 advent och firar med pepparkakor och glögg

Fre 6/12 Planeringsdag, våra öppna förskolor/parklekar har stängt.

Tis 10/12 Stängt för APT. Våra verksamheter öppnar klockan 13.00

Ons 11/12 Julklappstips! Hand och fotavtryck i gips. 20 kr

Tors 12/12 Vi klär granen mellan 9.30-10.30

Fre 13/12 Vi firar lucia med julsånger och saffranskladdkaka

Vi kommer att ha ”lucköppning” tis-fre hela december.

Mellan 23 dec-6 jan har vi stängt på Kungssätravägen 33.

Välkomna tillbaka i januari!

SFI för föräldralediga.

Här får du veta mer: