Öppna förskolans är ett fristående hus med äldre lokaler i närhet till förskolor och skola. Öppna förskolan ligger i anslutning till en parklek med gu

Öppen förskola Ekholmsvägen 192/ Ekholmen

Ekholmsvägen 192 Skärholmen

Ekholmens öppna förskola kommer att ha tillfälligt stängt till och med januari 2020. Välkommen att besöka våra andra förskolor i stadsdelen.

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen

Aktiviteter

Vi bjuder in till samling varje dag klockan 10.30.Vi leker med språket genom sång, ramsor och sagor. Under terminen får vi besök av pedagoger från förskolan som ger information om sin verksamhet, dietist, som berättar om kost, föräldrarådgivare, studieyrkesvägledare och personal från biblioteket som läser sagor och berättar om böcker för barn. Vi har SFI för föräldralediga.

Öppna förskolans är ett fristående hus med äldre lokaler i närhet till förskolor och skola. Ett stort rum finns som inbjuder till lek och gemenskap. Öppna förskolan ligger i anslutning till en parklek med gungor, klätterställning och andra lekutmaningar.

Måltider

Nybryggt kaffe och te finns på öppna förskolan varje dag. Medhavd mat kan värmas upp i köket

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter. Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker. Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap.

Ekholmen ligger i en park i närheten av skola och förskolor. Det är en kostnadsfri verksamhet för små barn mellan 0-6 år i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan behövs.

Öppna förskolan är en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn.

Telefon: 08-508 24 359 Vi har kommer att ha tillfälligt stängt till och med januari 2020. Välkommen att besöka våra andra förskolor i stadsdelen.

I sommar är ni välkomna till Öppna förskolan/parkleken Kulan i Sätra som har öppet hela sommaren klockan 09.30 -17.30.