Öppna förskolan är nyrenoverad och har ljusa fina lokaler. Ett stort rum med plats för lek och gemenskap.

Öppen förskola Bredängs allé 22/ Ängen

Bredängs Allé 22

Öppna förskolan Ängen ligger centralt intill Bredängs centrum. Det är en kostnadsfri verksamhet för små barn mellan 0-6 år i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan. Öppet: 9-12

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen

Aktiviteter

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter. Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker. Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap. Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker.

Öppna förskolan är nyrenoverad och har ljusa fina lokaler. En gård i anslutning med lekutrustning finns.

Måltider

Nybryggt kaffe och te finns på öppna förskolan varje dag. Medhavd mat kan värmas upp i köket.

Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap Öppna förskolan är en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn.

Varje dag: sångsamling kl.11

Tisd: Skapardag. Skapande verksamhet med giftfri fingerfärg som passar för de allra yngsta. Kritor, pennor och akrylfärg för de lite äldre.

Fred: Fredagsrytm. Sångsamling med rytmikinslag. Vi sjunger, trummar, musicerar och lär oss musik genom rörelse.

Öppna förskolans dag firar vi tillsammans på öppna förskolan/ parkleken Kulan i Sätra. start kl.9.00. Välkomna! Tel: 08-508 24 360

Maj

Tisd. den 7 maj Kl. 10.30. Säg hej till Bäbis! Vi läser och dramatiserar boken om Bäbis av Ann Forslind i vårt rörelserum. En bokupplevelse för de allra yngsta där boken levandegörs med enkla dramatiseringar.

Tors. den 16 maj Utedag Vi har skapande, fika och sångsamling i parken utanför om vädret tillåter.

Onsd. 22 maj. Öppna förskolans dag

Vi firar tillsammans i Parkleken Kulan kl. 9-12.

Ansiktsmålning, jättesåpbubblor, dockteater och storsångsamling. Ta gärna med något att grilla. Det finns korv till försäljning och vi bjuder på fika! För de som vill promenerar vi från Ängen kl. 8.30.

Tisd. den 28 maj Så ett frö och se det spira!

Onsd. den 29 maj Vad är ABC? Vi informerar om ABC-alla barn i centrum, en möjlighet som Stockholm stad erbjuder alla föräldrar att träffas, diskutera och reflektera över sitt föräldraskap.

Tisd. den 14 maj Stängt