Öppna förskolan är nyrenoverad och har ljusa fina lokaler. Ett stort rum med plats för lek och gemenskap.

Öppen förskola Bredängs allé 22/ Ängen

Bredängs Allé 22

Öppna förskolan Ängen ligger centralt intill Bredängs centrum. Det är en kostnadsfri verksamhet för små barn mellan 0-6 år i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan. Öppet: 9-12

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen

Aktiviteter

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter. Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker. Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap. Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker.

Öppna förskolan är nyrenoverad och har ljusa fina lokaler. En gård i anslutning med lekutrustning finns.

Måltider

Nybryggt kaffe och te finns på öppna förskolan varje dag. Medhavd mat kan värmas upp i köket.

Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap Öppna förskolan är en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn