Öppna förskolan är nyrenoverad och har ljusa fina lokaler. Ett stort rum med plats för lek och gemenskap.

Öppen förskola Bredängs allé 22/ Ängen

Bredängs Allé 22

Öppna förskolan Ängen ligger centralt intill Bredängs centrum. Det är en kostnadsfri verksamhet för små barn mellan 0-6 år i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan.

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Varje dag: sångsamling kl.11

Ti-to: kl.9-12 SFI

On: Skapardag. Skapande verksamhet med giftfri fingerfärg som passar för de allra yngsta. Kritor, pennor och akrylfärg.

Fre: Rytmik. Sångsamling med rytmikinslag. Vi sjunger, trummar, musicerar och lär oss musik genom rörelse.

10/12 Stängt

11 och 18/12 Julpyssel

13/12 Barn från förskolan Ålgrytevägen kommer och lussar för oss.

17/12 Pepparkaksbak

20/12 Julfest m knytis. Ta med något gott så fikar vi tillsammans!

Öppna förskolan är nyrenoverad och har ljusa fina lokaler. En gård med lekutrustning finns i anslutning.

Måltider

Nybryggt kaffe och te finns på öppna förskolan varje dag. Medhavd mat kan värmas upp i köket.

Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap Öppna förskolan är en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn.

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter. Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker. Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap. Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker.

SFI för föräldralediga.

I samma lokaler erbjuds parkleksverksamhet mellan 13-17.00 med fokus på barn mellan 7-12 år.

Vi har stängt mellan den 23 december-6 januari. Öppna förskolan/Parleken Kulan i Sätra har öppet under jullovet.

Välkomna tillbaka till oss den 7 januari 2020!