Mötesplatsen Vita villan

Carl Bondes väg 44

I Vita villan i Smedshagen finns öppen förskola med föräldrarådgivning, introduktionsförskola och parklek, mötesplats för unga och aktiviteter som ordnas av lokala föreningar.

Öppen förskola
Hässelby-Vällingby

Uppgift saknas

Aktiviteter

På Öppna förskolan är du som har barn i åldern 0-5 år välkommen och träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter, sjunga och leka med ditt barn. Verksamheten har fokus på små barns behov och fångar upp teman som är aktuella för besökarna. Fredagar har vi Baby Café öppet för barn mellan 0-9 mån med babysång. På onsdagar klockan 9-12 finns en föräldrarådgivare på plats. Du kan få gratis stöd och ställa alla dina frågor som handlar om att vara förälder.

Endast lokaler inomhus.

• Gruppverksamhet och individuellt stöd utifrån önskemål och behov.
  • Föräldrarådgivning/handledning.
  • Föräldrautbildning (ABC, KOMET, ICDP).
  • Öppen förskola för unga föräldrar/gravida erbjuds utifrån önskemål och behov.

Kom förbi eller ring och boka tid med vår föräldrarådgivare Lotta på telefonnummer: 076-1204344

Mån: 9 -12, Öppen förskola sångstund 10.30
Må 13-15 Baby café 0-9 månader
Ons: 9-12 Öppen förskola,10.30 sångstund
Fre: 9-12 Öppen förskola,10.30 sångstund 0-6 år

Introduktionsförskola

Introduktionsförskolan är till för dig som förälder som vill träna på det svenska språket och lära dig mer om det svenska samhället. Du som förälder får öva din svenska på ett lustfyllt sätt, samtidigt som barnen utvecklar sitt språk genom lek, sång, rytmik och drama. Vi har en föräldrar-lots på plats som erbjuder stöd på fler språk. På Vita Villans introduktionsförskola talas arabiska, kurdiska, turkiska, spanska, engelska och svenska.

Öppettider:
Tisdag 9-12 introduktionsförskola, 10:00 sångstund 0-6 år, 14 -17 parklek
Torsdag 9-15 introduktionsförskola, 10:00 och 13:00 sångstund

Mötesplats för unga

Du som går i mellanstadiet kan komma till oss precis som du är. Vi som arbetar här vill skapa en oas där vi välkomnar olikheter och där det ges möjlighet till att bland annat hitta nya vänner, samtala om livet, leka, skapa, spela spel och baka. Här kan även få hjälp med läxor.

Öppettider:
Tisdag: 14.00-17.00