Öppen förskola Introduktionsförskola Vita villan

Carl Bondes väg 44

Vita villan är en mötesplats för föräldrar/vuxna med barn 0–5 år som inte är inskrivna i förskola. Välkommen till en gemenskap med andra små och stora i en barnvänlig miljö. Äldre syskon är välkomna i mån av plats. Verksamheten är kostnadsfri.

Öppen förskola
Hässelby-Vällingby

Aktiviteter

På öppna förskolan är du som har barn i åldern 0-5 år välkommen att träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter, sjunga och leka med ditt barn. Du kan få gratis stöd och ställa alla dina frågor som handlar om att vara förälder.

Introduktionsförskolan är till för dig förälder som vill träna på det svenska språket och lära dig mer om det svenska samhället. Du får öva din svenska samtidigt som barnen utvecklar sitt språk genom lek, sång, rytmik och drama.

Endast lokaler inomhus. Verksamheten är förlagd i en villa i ett parkområde utan staket eller inhägnad med närhet till en obemannad lekpark.

Öppettider öppna förskolan:

Tisdag 9.00-12.00 för barn 0-5 år
Onsdag 9.00-12.00 för barn 0-5 år och 13.00-15:30 babyöppet 0-9 månader
Fredag 9.00-12.00 för barn 0-5 år

Sångstund 10:30 och 14:00 varje dag. Vi låser dörren under de cirka 20 minuter som vi har sångstunden. Vissa dagar har vi en föräldralots på plats som erbjuder stöd på fler språk.

Öppettider introduktionsförskola:

Måndag 13:00-15:30
Tisdag 13:00-15:30
Torsdag 9:00-15:30
Fredag 13:00-15:30

Tänk på att:

• inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande
  • ditt barn ska vara frisk när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra

Föräldrarådgivning

Vår föräldrarådgivare kan ge dig stöd i din roll som förälder i individuella samtal eller i grupp. Kom förbi eller ring och boka tid med föräldrarådgivare Lotta på telefonnummer 076-12 043 44.