Kyrkans öppna förskola

Riddersviksvägen 116

I bottenplan på Hässelby Villastads församlingshus finns vår Öppna förskola som bjuder in alla daglediga med barn två eftermiddagar i veckan.

Öppen förskola
Hässelby-Vällingby

Välkommen till oss på Kyrkans Öppna förskola!

Hit kommer barn och föräldrar för att leka, prata, fika och umgås. Våra öppettider är måndag och torsdag 13.30–16.00.

Vi finns i den Allmänna förskolans lokaler i Hässelby Villastads församlingshus.

Om det finns plats längs väggen i vår ”vagnhall” får du ta med din vagn in.

Måltider

Hos oss finns fika till självkostnadspris. Mat eller mellanmål till ditt barn tar du med själv. Det finns mikrovågsugn där du kan värma maten.

I anslutning till den Öppna förskolan är ni välkomna till vår Babysång torsdagar klockan 13.00 i Hässelby villastads kyrka. Efter sångstunden går vi ner till den Öppna förskolan.