Hipp hopp

Duvbovägen 127

Spånga-Tensta

Här deltar du i verksamheten tillsammans med ditt barn. Du kan knyta kontakter med andra föräldrar och barn, leka, med mera. Hipp hopp ligger i anknytning till förskolan Bromstens gård. OBS! 17/1, 15/2, 19/2, 21/3 och 2/5 är Hipp hopp stängt.

Öppen förskola

• Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga

Aktiviteter

Varje dag har vi sångstund klockan 10.30. I köket kan ni värma och äta medhavd lunch. En gång per termin har vi olycksfallskurs för föräldrar. Denna är på kvällstid. Det kommer även en fotograf till öppna förskolan gånger per termin. Vi kommer att ha spädbarnsmassagekurs under vissa tisdagar.

Våra öppettider är: Måndag: 9,00-14,00 Tisdag: 9.00-14.00 (för barn 0-8 månader) Onsdag: 9.00-14.00 Torsdag: 9.00-14.00 Fredag: 9.00-14.00

Öppna förskolan ligger på en lummig, stor gård som delas med Bromstens gårds förskola i en område med hyreshus, radhus och äldre villor. Buss 118 och 512 stannar precis utanför - hållplats Bromstens gård. Inomhus väntar en inspirerande pedagogisk miljö på dig och ditt barn.

Det finns möjlighet att köpa kaffe och te.