Norrmalms öppna förskola

Hagaesplanaden 54, kontakta oss för portkod

På öppna förskolan kan du tillsammans med ditt barn delta i olika aktiviteter, leka, möta andra barn och vuxna samt följa med på utflykter. I vårt kök kan du värma mat som du tar med dig.

Öppen förskola
Norrmalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Aktiviteter

Verksamheten riktar sig till vuxna med barn 0-5 år. Som besökare på öppna förskolan är du med och är delaktig med ditt barn. Det finns möjlighet till lek, sång och skapande tillsammans med ditt barn. Du avgör själv när och hur ofta ni vill delta. Det kostar inget att delta och du behöver inte anmäla er i förväg.

Under terminen erbjuder Norrmalms öppna förskola olika aktiviteter, utflykter och första hjälpen kurs. Vi på öppna förskolan berättar gärna mer.

Vi har nya ljusa lokaler som ligger vid Hagaesplanaden i Hagastaden. Öppna förskolan i Observatorielunden har flyttat till Hagastaden och bytt namn till Norrmalms öppna förskola.

Öppna förskolan kan ta emot som mest 50 personer, ungfär 25 vuxna och lika många barn, vid ett och samma tillfälle. Om du råkar komma när det är fullt ber vi dig återkomma senare eller en annan dag.

Måltider

På öppna förskolan finns en matsal och det finns möjlighet att värma mat som du tar med till dig och ditt barn.

Babyöppet

För dig med barn som ännu inte kryper. Du kan träffa andra nyblivna föräldrar, samtala och lära av varandra. Sångstunden är anpassad för de mindre barnen med fokus på samspel och anknytning.

Hösten 2019

Följande dagar har öppna förskolan stängt:

• måndag 11 november på grund av sjukdom
  • fredag 29 november
  • måndag 9 december

Utflyktsdagar hösten 2019

• fredag 22 november (Öppna förskolans lokal är stängd när vi är på utflykt)

Höstterminens sista dag är onsdag 18 december klockan 10.00-12.00.

Är Öppna förskolan stängd

För vuxna med barn 0-5 år klockan 9.00–15.00