Hagastadens öppna förskola

Hagaesplanaden 54, kontakta oss för portkod

Hagastans öppna förskola öppnar dörrarna för första gången den 19 september. På öppna förskolan kan du tillsammans med ditt barn delta i olika aktiviteter, leka och möta andra barn och delta i utflykter. I vårt kök kan du värma medhavd mat.

Öppen förskola
Norrmalm

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen

Aktiviteter

Verksamheten riktar sig till hemmavarande vuxna med barn 0-5 år. Som besökare på öppna förskolan är du med och är delaktig med ditt barn. Det finns möjlighet till lek, sång och skapande tillsammans med ditt barn. Du avgör själv när och hur ofta ni vill delta. Det kostar inget att delta och du behöver inte anmäla er i förväg.

Under terminen erbjuder öppna förskolan olika workshops, utflykter och första hjälpen kurs. Vi på öppna förskolan berättar gärna mer.

Nya ljusa lokaler som ligger vid Hagaesplanaden i Hagastaden. Öppna förskolan i Observatorielunden har flyttat till Hagastaden och bytt namn till Hagastadens öppna förskola.

Måltider

På öppna förskolan finns en matsal och det finns möjlighet att värma medhavd mat till dig och ditt barn.

Matsalen och köket har olika öppettider olika dagar beroende på vilka aktiviteter som erbjuds.

Babyöppet

För dig med barn som ännu inte kryper. Du kan träffa andra nyblivna föräldrar, samtala och lära av varandra. Sångstunden är anpassad för de mindre barnen med fokus på samspel och anknytning.

Följande dagar har öppna förskolan stängt:

• 27 september
  • 25 oktober
  • 29 november

Utflyktsdagar hösten 2019

• 18 oktober
  • 31 oktober
  • 22 november

Öppna förskolans lokal är stängd när vi gör utflykter.

För vuxna med barn 0–5 år klockan 9.00–15.30
Sångstund klockan 10.00 och kl.13.15