Exempelbild

Forsängens öppna förskola

Nordmarksvägen 31

Välkommen till Öppna förskolan Forsängen som är en mötesplats för föräldrar och andra vuxna tillsammans med barn 0-5 år.

Öppen förskola
Farsta

Uppgift saknas

Aktiviteter

På Forsängen finns pedagogiska leksaker, böcker, och material som stöd för barnens utveckling och utforskande. Alla välkomnas att delta i lek, sång, rörelse, läsa böcker, samtal och mycket annat.

Lokalen är anpassad för barn i alla åldrar, ungdomar och vuxna.

Måltider

Det finns möjlighet att värma mat, köpa fika och smörgås. Tillgång till skötbord. Verksamheten är gratis, men det kan förekomma riktad verksamhet som är avgiftbelagd.

Måndag kl. 9- 12 och 13 – 15
Tisdag kl. 9 – 12
Onsdag kl. 10 – 12.30 för föräldrar med barn under 10 mån
Torsdag kl. 9 – 12

Geografiskt läge
Öppna förskolan delar lokal med parkleken Forsängen. Här finns också fritidsgård för ungdomar. Verksamheten ligger längst ner på Nordmarksvägen i Farsta strand, omgärdad av vacker natur och med närhet till sjön Magelungen.