Husfasad med lekplats, gräsmatta och träd.

Axelsbergs öppna förskola

Selmedalsvägen 100, Hägersten

Hägersten-Liljeholmen

Axelsbergs öppna förskola är en kostnadsfri verksamhet för alla barn 0-5 år i sällskap med en vuxen. Den riktar sig till barn som inte är inskrivna i någon omsorg. Sedan januari 2019 håller vi till i nya lokaler på Selmedalsvägen 100. Välkommen!

Öppen förskola

• Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga

Aktiviteter

Hos oss träffas barn och vuxna för att umgås, leka och dela erfarenheter. Du som besökare kommer och går som du vill under våra öppettider. Ingen föranmälan behövs.

Varje dag klockan 13.30 har vi sångstund där vi blandar sånger och ramsor. På onsdagar bakar vi bullar och på torsdagar har vi öppet för barn upp till och med nio månader.

I våra lokaler finns många olika saker att leka med och vi som jobbar här är två utbildade pedagoger.

Måltider

Det finns möjlighet att värma mat. Vi har tallrikar, skålar, muggar, glas, haklappar och bestick för både vuxna och barn att låna. Det finns kaffe, te, bullar, frukt och barnmat till självkostnadspris.

Måndag klockan 12.00–15.45: för alla åldrar
Tisdag klockan 12.00–15.45: för alla åldrar
Onsdag klockan 12.00–15.45: för alla åldrar
Torsdag klockan 12.00–14.30: babycafé för barn upp till och med nio månader

Bra att känna till

• Vår verksamhet är kostnadsfri att delta i och ingen föranmälan behövs.
  • Du är på öppna förskolan tillsammans med ditt barn.
  • Du behöver inte delta i våra aktiviteter, det går bra att bara vara här.
  • Om ditt barn är sjukt (till exempel snuvig, hostig, dålig i magen, har ögoninflammation eller liknande) ber vi er stanna hemma för att undvika smittspridning.
  • Vår personal på öppna förskolan har tystnadsplikt.