Exempelbild

Odlarängens öppna förskola

Kaggeholmsvägen 28

Farsta

Välkommen till Öppna förskolan Odlarängen som är en mötesplats för föräldrar och andra vuxna tillsammans med barn 0-5 år.

Öppen förskola

Inga uppgifter

Aktiviteter

På Odlarängen finns pedagogiska leksaker, böcker och material som stöd för barnens utveckling och utforskande.

Som vuxen besökare i öppna förskolan är man med och delaktig med sitt barn. Vi som arbetar här kan hjälpa till med råd och stöd kring till exempel föräldrarollen. Vi har en personal som är utbildad ledare i ABC (föräldautbildning).

Verksamheten är gratis, men det kan förekomma riktad verksamhet som är avgiftbelagd.

Lokalen är anpassad för barn i alla åldrar, ungdomar och vuxna.

Måltider

Det finns möjlighet att köpa och värma mat samt köpa fika och frukt. Det går bra att ta med sig egen lunch eller mellanmål hit. Vi har ett komplett kök.

Måndag – Torsdag 9:00 – 12:00
Sångsamling kl. 10:30

Geografiskt läge
Öppna förskolan delar lokal med parkleken Odlarängen. Vi ligger inbäddad i grönområden i bostadsområdet mellan Tallkrogsplan och Tallkrogsskolan. Omgivningen är relativt plan och det finns parkeringsmöjligheter på gatorna i området ca 150 m bort.